Mit gondoltok az ilyen emberekről?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mit gondoltok az ilyen emberekről.
Ennek az embernek rengeteg barátja van és előadja hogy jaj ő mindenkit szeret, közben meg mindenkit kibeszél a háta mögött.
Tehát teszi a szépet hogy így szeretlek úgy szeretlek ölelgeti de közben meg utálja legbelül.
Ezt miért jó csinálni?!
2023. dec. 14. 08:52
1/4 anonim válasza:
Azért mert az emberek általánosságban azt akarják, hogy minél többen szeressék, így vannak, akik eljátszák az ártatlan kis aranyos embert, hiába utálják.
2/4 A kérdező kommentje:
#1 de nem jobb inkább őszintének lenni és akit utálsz azzal nem barátkozni?!
2023. dec. 14. 09:11
3/4 anonim válasza:
Én mikor Németben dolgoztam, ott voltak az irodában ilyenek az emberek. Voltunk kb. 10-en a csapatban és aki épp nem volt ott, azt kibeszélték, kritizálták stb, de amint ott volt, ment vele a jópofizás. Hányni tudtam volna ettől. Ha valami nem tetszik, mondják a szemébe, de ez a gerinctelenség a másik háta mögött legalja dolog. Ez volt az egyik ok, amiért hamar dobbantottam is onnan. Pesten azóta a második irodai munkahelyen vagyok és egyiknél sem tapasztaltam ilyet soha. Itt nem módi a kétszínűsködés, szerencsére ide jólelkű embereket válogatnak be.
4/4 anonim válasza:
Az ilyet elsőre ki lehet szúrni, és jobb tartani a távolságot, semleges dolgokról beszélni vele, és tilos bármiben is véleményt mondani előtte, akkor is ha ki akarja provokálni, mert egy borítékolható a sz@rkavaras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!