Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek azokról az...

Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik megjegyzik, milyen csendesek vagytok, miközben nekik folyamatosan jár a szájuk, ráadásul amikor beszéltek, meg sem várják, míg befejezitek, csak fújják a magukét?

Figyelt kérdés

2023. nov. 10. 13:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy le akarnak dominálni és nem igazán csípem őket. Hacsak nem előnyös vagy várhatóan a jövőben nem lesz előnyös számomra a kapcsolat, akkor nem is fárasztom magam velük.
2023. nov. 10. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen szóf*kat nagyon nem csípem: nincs belátási tuladonságuk.
2023. nov. 10. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok velük kapcsolatban és lehetőséget sem adok nekik rá. :)
2023. nov. 10. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Régen csendes voltam, azóta rámjött az ú.n. szóf.sás.

Múltkor volt itt egy nyanya, azt hittem már felrúgom a padlásra, annyit dumált. Közben én is sokat beszélnék, de amikor megszólaltam, látszott rajta, hogy sík ideg, mert nem a saját hangját hallja.

Anno amikor lecsendeseztek, na akkor tényleg kínos volt, hogy csendben ültünk, és egyikünk se szólalt meg.

Vagy nem volt agyam beszélni, vagy izgultam, szégyelős voltam, stb.

2023. nov. 10. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felrúgni, ott kell hagyni, lerázni valamilyen indokkal.
2023. nov. 10. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!