Mit gondoltok azokról az emberekről, akik soha semmit nem posztolnak a közösségi médiában?
Semmit különöset mivel én sem posztolok soha semmit.. :D
Illetve de, 12éve megosztottam egy eseményt facebook-on, de azóta semmi.
Sok ilyet ismerek, van, aki soha semmit nem posztol, van, aki negyedévente valami fontosabb eseményről 1-1 képet (szilveszter régi barátokkal, nyaralásról 1 kép, osztálytalálkozó stb.). Többen vannak, akik nyilvánosan semmit (vagy majdnem semmit), de van a gyerekeikről zárt csoport, oda viszonylag rendszeresen. Mind rendes, normális ember. Vagy mi a kérdés? :D Van-e 3. extra fülük? :D
Máshol élik az életüket, ennyi.
Egyébként én is ritkán posztolok, pár havonta valamit, plusz néha megosztok egy-két dolgot. Aki fontos az életemben, azzal tartom a kapcsolatot in reality, és elmondom neki, hol voltam nyaralni, a többiekre meg nem tartozik. :) Aki kis túlzással azt is kiposztolja, hogy mit szart, annak a követését előbb-utóbb leállítom, marad néma ismerősnek. :D
Azt, hogy megélik az életet és nem kifelé akarnak élni. Egyre kevesebbet posztolgatnak amúgy az emberek, nekem is egyre több olyan ismerősöm van, aki évek óta nem rakott fel semmit, sőtt, még a régi dolgai közül is törölgetett.
Én bevallom, szerettem csekkolgatni, hogy kivel mi van, de ami legjobban hiányzik talán az a rengeteg ingyen tanítós videó, mikor még bőven elég volt az embereknek, ha néhányan like-olták vagy írtak pár szép szót a kontenthez, ők meg boldogan osztották meg az évek alatt összeszedett tudásukat különböző témákban (pl szoftverek, kutyakiképzés, yoga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!