Tényleg olyan “menő” magas nőnek lenni?
Olyan 175 cm felettire gondolok. Tényleg az a jó nő, aki ilyen magasra nő?
Mert akkor én a cipőstül’ 160centimmel elbújhatok :D
A 176 centimmel sosem éreztem magam menőnek, mert igazából mindig több negatívumot láttam benne, mint pozitívat.
Úgy 5 évvel ezelőttig nem tudtam válogatni cipők közt, olyan ritka volt a 42-es belőlük, nadrágoknál is hasonló problémába ütköztem, mert ott vagy rövid volt a szára, vagy úgy néztem ki, mint egy lelenc, és nem győztem feltűrni. Tömegből is szinte mindig kitűntem, bárhová mentem, fixen a legmagasabbak közt voltam, ha nem én voltam a legmagasabb. Aztán a gimis eset.. elég hamar megnőttem, aztán amikor a középsulit kezdtem, konkrétan 2-3 sráctól eltekintve magasabb voltam a többi tízen- már nem is tudom hánynál. A végére fordult persze a kocka, de eléggé zavart.
Az alakommal legalább meg vagyok elégedve, meg szerencsére szép, arányos is, meg azért tettem/teszek is érte, hogy ilyen legyen, de még így is sok srácnál magasabb vagyok :c
Akik nők itt írják, hogy magasak, de nekik ez nem jó, nos:
- Nagyon nem mindegy, hogy nőies vagy e mellette, vagy inkább olyan benga favágó típus.
- FÉRFI, a FÉRFI vonzódik a magas nőkhöz, nem a férfi, nem a pasi, nem a srác, nem a fiú. FÉRFI = sikeres, magabiztos, komplexusoktól mentes FÉRFI, érett személyiséggel.
Ja, és amíg minden nő MAGAS pasit akar, addig valóban nehéz ügyetek van, mert ha már ott elbukik 100-ból 99 pasi, hogy nem 185+ magas, akkor tényleg nehéz ismerkedni. Bár nem értem, miért is annyira fontos a magasság? Én 180 vagyok, volt 170 és 193 centis barátnőm is.
18.jo vicc, findom nem játszik
(Még csak Nő se vagy, szerintem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!