Azember,hogy tegye túl azon magát,hogy nincs akire számítson?
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 17:17
2/17 anonim válasza:
Alakítsd úgy az életed, hogy magadra mindig számíthass.
3/17 A kérdező kommentje:
2-es ezt,hogy érted?
2023. dec. 11. 17:26
4/17 anonim válasza:
Ne másikra, hanem csakis önmagadra számíts.
Pl. én úgy lettem szerény módban élő, hogy teljesen egyedül gondoskodtam arról, hogy elverjem az összes megtakarított pénzem, mindenféle külső segítség nélkül.
Csak akarat kérdése, nem kell hozzá senki.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem anyagikra gondoltam!
2023. dec. 11. 17:29
6/17 anonim válasza:
Kérdező.
De én pedig arra gondoltam.
Nincs más opció.
7/17 anonim válasza:
Miért nincs akire számíthatsz? Meghalt minden rokonod? Barátok, kollégak? Nem értem miért kellett lepontozva
8/17 anonim válasza:
Lehet hogy emberekre nem számíthatsz, de van valaki, aki törődik veled és szeretné ha megismernéd és közelednél hozzá.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem érdeklek senkit, anyukámon kívűl senkit!!!!!! A rokonom beteg én kérdeztem mi van vele, Ö engem nem ,amikor műtöttek ,de egyik rokonom sem!
2023. dec. 11. 17:42
10/17 anonim válasza:
Nekem sem barátaim, sem rokonaim nincsenek már 18 éve.
De nem is hiányoznak.
Nem mindig kell a külső segítségre támaszkodni.
Ha van egy párod, aki mindenben melletted áll,akkor semmi szükség másokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!