Azember,hogy tegye túl azon magát,hogy nincs akire számítson?
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 17:17
11/17 anonim válasza:
Ok értem. De barát, barátnő, kolléganő, szomszéd, senki más nincs az életedben anyukádon kívül?
Mit csinálsz egész nap, es kikkel vagy?
13/17 anonim válasza:
Tanuld azt, ami érdekel. Keress olyan hobbit, ami egyedül is végezhető. Pl túrázás, bringázás. Bőven elég ha anyukádra számíthatsz, sokaknak ez sem adatik meg. (22 évesen már egy élő rokonom sem volt csak egy drogos nővérem, akit már 10 éve nem láttam).
14/17 anonim válasza:
Igazad van.
Vakahol el kell kezdeni a kitörést a szürke hétköznapokból és az az opció amiket leírtál, teljesen megállja a helyét.
Én 17 voltam, amikor elveszítettem édesanyámat.
Senkire nem számíthattam, csak az akkori barátnőmre.
Ő volt mellettem, amit máig hálásan köszönök neki.
15/17 anonim válasza:
Sosem késő barátokat keresni. Ha feladod, örökre megbánod, még akkor is ha netes megmondoemberek arra biztatnak hogy egyedül is tök fsza az élet. Nem az, lelkileg elsorvadsz idővel, csinálj bármit is. Legyen ez ösztönzés arra hogy menj el új közösségekbe, és ismerkedj emberekkel.
16/17 anonim válasza:
15: nem azt mondtam, hogy egyedül jó, de meg kell tanulni egyedül is boldogulni, megismerkedni/megbarátkozni magaddal. Így ha később lelép egy barát vagy barátnő, akkor hamarabb talpraállsz.
17/17 anonim válasza:
Sportolj, legyen hobbid, akkor jobban felfigyelnek a tudásod által rád és egyre többen fognak érdeklődni felőled:).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!