Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hová halad az emberiség?...

Hová halad az emberiség? Szövegértelmezésre képtelen a legtöbb ember?

Figyelt kérdés

Az egyik Facebook csoportba beírtam a következőt:

"Megnéztem a Netflixen a Vow c. filmet, képzeljétek el, megtörtént eset. Tudom ajánlani, nézzétek meg ti is!"

Nos, erre 5 hozzászóló megkérdezte, hogy mi a film angol címe, 2 hozzászóló pedig azt, hogy a Netflixen adják-e?

2023. dec. 8. 12:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
75%

A teljes analfabetizmushoz hozzátenném, számomra már az fura, hogy vannak emberek akik a mai világban képtelenek használni olyan alapvető eszközöket, mint a Google kereső, a fordító vagy mondjuk a Google Maps.

Lásd a "honnan tudjam, hogy ez nem a magyar címe" kérdező, ha csak beírta volna keresőbe, akkor tárgytalan lett volna a kérdése.

Vagy #21-es nem írna olyan hülyeségeket, amiket. Litániát ír a baromságairól, bölcsességről beszél, miközben az alapvető szónak nem nézett utána.

Ez mondjuk egy külön jelenség, hogy az internetes "sértést" minden félkegyelmű magára veszi és kényszeresen igyekszik megvédeni magát akkor is, ha amúgy csendben tovább is lapozhatna.

2023. dec. 8. 19:24
 32/37 anonim ***** válasza:

"Nagyon nehéz nyelv a magyar."

Ha nem vagy képes elsőre összeszedetten kifejezni magad, akkor az.

2023. dec. 8. 19:30
 33/37 anonim ***** válasza:
25%
31, maga a krdés is errőls zól. A kérdező kiböfögött egy semmit facebookra aztán az odahányt hülyeségről kiír egy kérdést GYK-ra a morális magaslóról.
2023. dec. 8. 19:36
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Miközben a cikkben le van írva, hogy 1940-ben (83 éve b+) halt meg."

Nekem erre kedvencem az agy nélkül született kisfiú esete. Az is meghalt már évek óta, de mindig felkapják körüzenetben a mindent is megosztók.

Ezek alatt olvasom a "jóistenke gyógyícccsonmeg" meg hasonló hívős okosságokat.

2023. dec. 8. 19:39
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Simán intelligenciaszinthez kötném az internethasználatot.
2023. dec. 8. 20:42
 36/37 anonim ***** válasza:
88%
#35 sokan mondják hogy azóta szar hely a net, amióta mindenkinek van otthonra is olcsón.
2023. dec. 8. 22:21
 37/37 A kérdező kommentje:

21-eske: "De amúgy mi is volt a célod azzal, hogy kiírtad azt a posztot? Mert ajánlónak igencsak gyenge az, hogy "mgnéztem, tökjó":D"

Figyu, felhivtak ma este a Netflixtől, és nehezményezték, hogy alacsony a magyar nézettség. Kérték, hogy reklámozzam a Gyakorin!

Látom, sikerült megfognod a kérdésem lényegét.

2023. dec. 8. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!