Szerintetek mi a legnagyobb emberiség ellenes bűntett amit ember elkövethet?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 20:45
1/13 anonim válasza:
Az, hogy úgy fizikailag, mint a másik ember fejében lévő gondolatok felett teljes mértékben uralkodik.
2/13 anonim válasza:
Az okoseszközök, és a bankkártyák létrehozása, amelyekkel egy egész világra kiterjedő globális kontrollt készítenek elő, ahol az egyéneknek semmilyen mozgástere nem lesz, és arról is tudni fognak hogy mikor fingott utoljára, és milyet.
3/13 anonim válasza:
Pl. az emberek egészségének megkárosítása vegyszerekkel, mérgekkel, oltásokkal, tudatmanipuláló propagandával, agymosással; az emberek-állatok kínhalálában való közreműködés; háború és gyűlöletkeltés; kizsákmányolás és rabszolgaságba taszítás.
4/13 anonim válasza:
+ káros élelmiszerekkel és gyógyszerekkel való tömés.
6/13 anonim válasza:
Istent játszani, 8 milliárd ember életét teljes mértékben befolyásolni, tönkretenni, kioltani, a maradék (kb fél milliárd) embert totális kontroll alatt tartani és khmmm... átváltoztatni őket. Bár csak egy debil gondolat lenne tőlem ez az egész, de Schwab-ék nem képzeletbeli elmebeteg emberek...
7/13 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ez a több milliárd ember mi a francért nem nyír ki alig néhányszáz ilyen kártékony, romlott, elmebeteg parazitát, akik nyomorba és szenvedésbe akarják taszítani őket és a családjaikat, gyerekeiket.
8/13 anonim válasza:
#7 Minél mélyebbre ásol, annál inkább rájössz, hogy nem túl sok értelme van bármit is tenni ellene, mert nem most lett olyan a világ amilyen és direkt vállalják fel magukat, számítanak az esetleges ellenállásra. Mondom ezt úgy, hogy akár most azonnal mennék tombolni, már tök 8 lényegében, hogy én mikor és miben...
10/13 anonim válasza:
Mondjuk ami az emberiség 60%-nál már megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!