Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Gyakori Kérdéseken újabban...

A Gyakori Kérdéseken újabban miért csak frusztrált és beszólogatós emberekkel van tele?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom egy pár évvel ezelőtt még normális válaszokat lehetett várni, de most..

Esküszöm, nincs olyan kérdés, megfogalmazás, amibe ne tudnának belekötni az emberek, és sok esetben nem is a kérdésre válaszolnak, hanem elkezdnek veszekedni egymással, amiből csak tiltás lesz.

Szóval nem tudom, ennyire frusztráltak és bunkók az emberek manapság, vagy csak szimplán névtelenül be mernek szólni, mert úgysem tudja senki, hogy kik?

2023. dec. 2. 13:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%
Újabban? 10 éve is ugyanígy osztottuk a hülyéket, mint most:D
2023. dec. 2. 15:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos már egy jó ideje (években mérhető) jelenlévő jelenségről van szó (az itteni fröcsögésekre értve), csakhogy az utóbbi hónapokban mintha megszűnt volna a következetes moderálás. Tudom, kevés az aktív tag, és ha a kötekedőket repítenék, nagyon megcsappanna az itteniek száma, ami nagy gáz lenne az oldalnak, viszont a jelenlegi helyzet sem sokkal jobb.. Mert így meg a normálisak dobbantanak, aztán maradnak itt a problémásak egymást csesztetni, ami meg "szép" világ lenne..

Csak hát a veszekedés, frusztrációlevezetés az, ami nézettséget, kattintásokat generál az oldalnak, amik rövid időre ugyan, de pozitív dologgá változnak az üzemeltetők szemében. Pedig pont, hogy ez az, ami tönkretesz mindent hosszútávon.

Sok a frusztrált ember, akinek az okoz örömet, hogy másokat bánthat, piszkálhat, mert nagy valószínűséggel ő meg ugyanezt éli át az offline világban, majd belép ide, és ugyanazt megteszi pepitában. És mivel a moderáció sem a régi már, látják, hogy szinte mindent szabad, aztán már észre sem veszik, mit csinálnak, vagy olyan szinten kihasználják a helyzetet, mint ahogy látjuk is..

Nekem is egyre inkább megy el a kedvem az oldaltól, pedig szerettem itt lenni, itt írogatni, de a jelen helyzettel nagyon nem vagyok kibékülve.. és egyre kisebb esélyt látok a pozitív változásra.

2023. dec. 2. 15:33
 13/17 A kérdező kommentje:
9-es, na igen, én is pontosan ezt tapasztalom.
2023. dec. 2. 15:59
 14/17 A kérdező kommentje:

"Sok a frusztrált ember, akinek az okoz örömet, hogy másokat bánthat, piszkálhat, mert nagy valószínűséggel ő meg ugyanezt éli át az offline világban, majd belép ide, és ugyanazt megteszi pepitában."

Az biztos.

Én már olyan választ is kaptam, hogy lőjjem már le magam, meg olyat is, hogy eltakarodhatnék a búsba.

Úgyhogy az eszem megáll néha, hogy mennyire degenerált, primitív emberek vannak..

2023. dec. 2. 16:03
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
az csak szimplán az intelligencia hiánya
2023. dec. 2. 17:54
 16/17 anonim ***** válasza:

A magyarok többsége a való életben is ilyen: frusztrált, kötekedő, gyerekes, buta. Egy külfölditől mindenben elmarad.

Ez pedig egy lejtmenetben lévő oldal, ahova már zömében a söpredék jár fel, hiszen itt nem tudják pofán vágni őket: frusztrált unatkozó titkárnők, akik két kávéfőzés között értelmiséginek gondolják magukat, meg mindenféle löttyedt proli férfi.

A válaszodók nagy része funkcionális analfabéta, és nem is akar segíteni.

2023. dec. 2. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
azért ebből a kérdésből is egy engedjük ki alatta is a feszkót a többiek iránt dolog lett
2023. dec. 2. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!