Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig bírnád ki otthon úgy,...

Meddig bírnád ki otthon úgy, hogy egyáltalán nem mész ki a lakásból?

Figyelt kérdés

Boltba se, meg sehova, a lépcsőházba se, tehát teljes egészében a lakásba bezárva meddig bírnád, hogy nem mész ki?

Azért kérdezem, kiváncsiságból, mert nekem kutyám van, napi 5x kimegyünk levegőzni, sétálni egy keveset, a legrosszabb időben is és éjjel is, ha úgy jön ki, alkalmanként legalább 15 percre, de jó időben akár 40-50 percre. Amikor barátnőnél vagyok, ahol nincs kutya, akivel muszáj kimenni, én már rosszul vagyok, hogy egész szombaton nem tesszük ki a lábunkat a lakásból.

Ezzel szemben egy szomszédom mondta, hogy ő simán kibírná, ha egész télen nem kéne kimennie ezekbe a sz@r időkbe, hóban, esőben, hidegben, ellenne minden további nélkül bezárva hónapokig. Szerintem ezt ő sem gondolhatta komolyan. Ennyire senki nem lehet lusta. Mert amúgy nyugdíjas és tényleg van, hogy heti 1x kimegy boltba, vesz annyi kaját, amiből tud lefagyasztani is kenyeret, húst, aztán elvan. Nekem ez eddig is durván hangzott, de ez a kijelentés kiverte a biztosítékot. Én ezt elképzelni nem tudom.

Mi a véleményetek, illetve nektek mennyi az annyi, amennyit beteg vagy lusta időszakokban nem mennétek ki a lakásból?

Előre is köszönöm és nem veszekedés a cél.

2023. nov. 26. 10:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
26%
Én kibírnám, csak legyen kaja, net meg aztán van vibrim is, így meg van oldva minden. :P
2023. nov. 26. 11:07
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

10

Akkor te az életfogytiglant simán leélnéd. :D

2023. nov. 26. 11:09
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Kertbe èr kimenni? Ha nem talalkozok ott szomszedokkal
2023. nov. 26. 11:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Két nap az, amíg kibírom otthon úgy, hogy nem megyek ki a lépcsőházba sem. Utána már fáj a fejem, rossz a kedvem. A következő fokozat szerintem max egy hónap, amikor kimegyek ugyan a lakásból, de csak boltba, sétálni... Ha nem találkozok kollégákkal, barátokkal, családdal, egy hónap után szerintem megkattannék.
2023. nov. 26. 11:29
 15/23 Metionin ***** válasza:
95%
Én simán kibírnám, mert csak edzések miatt megyek ki meg ha muszáj pl. boltba. A Covid alatt amikor nem lehetett menni edzeni, teljesen jól elvoltam bent, a mozgás hiányzott de az, hogy elbuszozzak odáig, az nem. Más lenne ha valami jó kis erdő mellett laknék vagy ilyesmi de ez itt nincs semmi amiért érdemes lenne lemenni a lakásból.
2023. nov. 26. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Hetekig. Általában hétvégente, hosszú hétvégéken ki se teszem a lábam a lakásból, ha nem muszáj.
2023. nov. 26. 11:36
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
Voltam már 3 hétig beteg. Meg a COVID alatt voltam karanténban is. Mondjuk kertes házban lakunk, szóval a karantén alatt azért nem volt annyira kellemetlen. De általában 3-4 nap után már hiányzik, hogy legalább egy kicsit kimenjek a szabadba.
2023. nov. 26. 12:18
 18/23 anonim ***** válasza:
Max 10 évig.
2023. nov. 26. 13:16
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Itthon dolgozom, a gyerekeim már hazatalálnak egyedül a suliból, ha nincs semmi dolog, én tök jól elvagyok napokig idehaza.
2023. nov. 26. 14:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Normál állapotomban 2 napig bírnám. Ha beteg lennék, akkor egy hétig. Amúgy nem nagyon van ilyen, mert nekem is kutyám van, szóval naponta megyek legalább őt sétáltatni.
2023. nov. 26. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!