Van itt valaki olyan lány (16 körüli, mint én), akinek otthon állandóan a hibáit vágják a szemébe, és amúgy beleszólnak a külselyébe meg minden más lényegtelenbe, de amúgy egyáltalán magasról tesznek rá, hogy mi történik vele?
Nálam ez már múlt idő, mert már saját családom van, de én is így nőttem fel. Törődés nem, csak bírálat, kritika....
Emiatt az önbizalmam nagyon gyenge. Anyámmal nem igazán van kapcsolatom, mert úgy döntöttem, hogy nincs tovább szükségem a bántásra.
Nincs esetleg egy rokon, nagyszülő stb, aki szeret és megkapnád tőle a törődést? Nekem nem volt. Ha neked sincs, akkor nem tudsz mást tenni, mint hogy nem veszed magadra, és megvárod, amíg felnősz és el tudsz költözni, önállósodni. Hülyeséget ne csinálj, addig ne menj el otthonról, mert nagy veszélybe sodorhatod magad! Hacsak rokonhoz nem.... Kitartást :)
"mindíg a hibáimat vágja a szemembe,de ha véletlenül jól csinálok valamit,akkor leszarja"
Eddig olvastam. Ha kell mérek neked iq-t és ha felveszed egyszer egy beszélgetéseteket vagy ahogy beszél, neki is tudok mérni, így ez végleg kiderül s ha ő nem fogja elhinni, legalább te tényként fogod tudni.
Ismerek zseni lányt( s itt ez elég enyhe kifejezés....) aki anyjának átlag alatti intelligenciája van.
Ha nem tudod elrendezni magadban dolgokat, nem tudod megakadályozni, negatív érzelmek kreálását magadnak, írj rám s segítek megtanulni minden helyzetet kezelni.
Logic > All
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!