Akik állandóan otthon ülnek! Ti hogy szereztek barátokat, vagy vannak barátaitok? Kort is írjatok légyszi
Nem igazán lehet. Netről esetleg.De nekem akkor lettek haverjaim amikor elálltam dolgozni és ott ismerkedtem.Megint munka nélkül vagyok.Egy lány maradt akivel barátnők maradtunk a többivel nem igazán tartom a kapcsolatot.
Szóval csak otthon üléssel nem lehet szerezni barátokat,ahhoz kell egy környezet,közeg,szituációk amik össze hozzák az embereket.
22/L
Sehogy! Jól megvagyok álszent barátok nélkül is. Igaz barát meg vagy van az embernek vagy nincs, azt kialakul és nem találni szokás.
25F
Igaz, én nem csak itthon ülök, hanem eljárogatok erre-arra (pl. edzeni, suliba), de nekem netről is vannak jó ismerőseim, haverjaim. Barátnak nem feltétlen nevezném őket, hiszen abból még a rendes ismerőseim közt sincs ( hiába hittem évekig :D ), de a netes ismikkel is tök jól el lehet dumálni.
Apropó, valakinek nincs kedve dumálni? :) 24,l
Netről van egy-két ismerősöm, meg két közelebbi barátnőm az ország másik felén, szóval való életbeli barátokat sehogy...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!