Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért számítanak már lassan a...

Miért számítanak már lassan a társadalom ellenségeinek az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak?

Figyelt kérdés

És itt most nem a mamahotelesekre gondolok (mert az érthető), hanem akiknek önhibájukon kívül alakult így.

A nők szemében kerülendő ciki mert milyen már.

Saját nemük szemében (legyen az barát/haver) nem ugyanott tart, vagy ugyanott tart, de nem felette, nincs miért emberszámba venni, mert nem lehet fejlődni mellette.

Család, rokonság szemében szintén ciki mert szégyent hoz a családra és nem ért el annyit, hogy családtagnak vegyük.

Munkáltató szemében meg ott az előfeltételezés, hogy biztos lusta és felelőtlen munkaerő, nem kell. (és ez még csak a jobbik eset)

Szóval komolyan, mintha az emberek adójából lennének fenntartva az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak, pedig nem így van, sokan dolgoznak és fizetnek adót ők is.

2023. nov. 25. 16:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy nincs olyan szelete az életének, ahol szeretik."

Ezt nem írta. Ugyanakkor látok olyat is, hogy attól hogy valamit te nem tapasztaltál, az nem biztos hogy nem létezik. Mi vagy te? Polgárjenő? Ez kizárt dolog mert nem tudom?

2023. nov. 25. 19:58
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

Ki szereti őt? A nők nem, a barátai nem, a családja nem, a munkaadója nem. A kollégái? Őket nem zavarja, hogy otthon él?

Elhiszem, hogy van olyan ember, akit senki nem szeret. De azt nem, hogy az életében az összes ember azért nem szereti, mert otthon él.

2023. nov. 25. 20:01
 43/68 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen kiforgatásokat meg ferdítéseket vagy azok csinálnak, akik létraelvűek, vagy azok akik barlangban élnek és semmit nem látnak a külvilágból. Melyiket vállalod be?
2023. nov. 25. 20:02
 44/68 anonim ***** válasza:
76%

#35, ma 19:30:

#34-es voltam.

"Tehát azokat akik otthonra kényszerültek lehet bántani, de akik kaptak vagy örököltek lakást azokat nem, mert a létrán feljebb vannak mint akik otthonra kényszerültek?"

Nem kellene, de ez egy létező dolog. Sokaknak érdeke, hogy olyan barát vagy haver kell, akik előre tudják vinni anyagiakban vagy magánéletben hasznos lehet. A tiszteletet és megbecsülést sok helyen pénzben mérik, le lehet pontozni, de egy éhbérért dolgozó fizikai munkással vagy egy cégtulajjal hasznosabb haverkodni?

Amit mondtam? Írtam, nem mondtam. Konkrétan idézd kérlek, írhatsz privát üzenet is ha gondolod. Érdekel, hogy szerinted mi volt hamis állítás. Egy volt munkáltatóm vagy, vagy annak egy alkalmazottja?

2023. nov. 25. 20:31
 45/68 anonim ***** válasza:
91%

"Ilyen kiforgatásokat meg ferdítéseket vagy azok csinálnak, akik létraelvűek, vagy azok akik barlangban élnek és semmit nem látnak a külvilágból. Melyiket vállalod be?"

Ki szereti a kérdezőt? Kizárásos alapon a kollégái maradnak.

2023. nov. 25. 22:11
 46/68 anonim ***** válasza:
0%
Szósalátázás? :D
2023. nov. 25. 22:42
 47/68 anonim ***** válasza:
100%
#46 ezek szerint igen. Vered itt a nyálad még mindig, konkrétat nem mersz írni.
2023. nov. 25. 22:46
 48/68 anonim ***** válasza:
48%
Milyen konkrétat? Miről?
2023. nov. 26. 00:23
 49/68 anonim ***** válasza:
91%
Nekem pl megírhatnád, ki szereti a kérdezőt. Rövidke válasz lenne, de valamiért csak terelsz.
2023. nov. 26. 00:30
 50/68 anonim ***** válasza:
92%
#49 hagyd, ilyenkor teszi a hülyét. Lapozz tovább.
2023. nov. 26. 05:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!