Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyedülálló vagyok már régóta,...

Egyedülálló vagyok már régóta,kapcsolatot szeretnék,de mindig stresszes vagyok olyankor,ha kell ismerkedni.mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néha barátaimmal,elmegyünk csajozni,ők nagyon simán be tudnak csajozni,viszont én nem.olyankor szorongok,stresszelek,és nem jut eszembe semmi csajozós duma. Így mindig fail a vége. Mikor kérdezik mi történt,sikerült e becsajozni,én mindig jövök a kifogásokkal hogy nem tetszett a lány,vagy éppen elment a kedvem,vagy csak simán beszélgettem vele. Nem merem be vallani nekik hogy egyszerűen rosszul érzem magam,mert olyankor nagyon be tudok szűkűlni,és szinte semmi nem jut eszembe. Megvan bennem az akarat,viszont a bátorság hiányzik. Ha haza érek akkor megbánom,hogy miért nem voltam nyitottabb,de hát én erről nem tehetek,vagy mégis 20-F
2023. márc. 24. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj neten ismerkedni, esetleg társkereső. Levelezzetek egy ideig, aztán találkozzatok.
2023. márc. 24. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ne csajozni próbálj, hanem ismerkedni!

Az ismerkedéshez meg először csak simán beszélgetni kell és akkor majd alakul tovább a kapcsolat. Nem kell semmilyen "csajozós duma", a legtöbb amúgyis ultra gáz és ha valaki a csajozós dumád miatt akar tovább ismerkedni veled az annyit is ér.

Ismerkedéshez meg nem kellenek a barátaid, lehet hogy ők a jelenlétükkel csak még jobban stresszelnek.

Neten is próbálkozhatsz, meg ha van valami hobbid és eljársz valahova akkor ott is.

2023. márc. 24. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne akarj Barney Stinson lenni. Nem csoda, hogy nem megy, hiszen a csajozós dumák zöme erőltetett, átlátszó baromság, amire vagy vevő a nő, vagy nem.
2023. márc. 24. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!