Miért számítanak már lassan a társadalom ellenségeinek az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak?
És itt most nem a mamahotelesekre gondolok (mert az érthető), hanem akiknek önhibájukon kívül alakult így.
A nők szemében kerülendő ciki mert milyen már.
Saját nemük szemében (legyen az barát/haver) nem ugyanott tart, vagy ugyanott tart, de nem felette, nincs miért emberszámba venni, mert nem lehet fejlődni mellette.
Család, rokonság szemében szintén ciki mert szégyent hoz a családra és nem ért el annyit, hogy családtagnak vegyük.
Munkáltató szemében meg ott az előfeltételezés, hogy biztos lusta és felelőtlen munkaerő, nem kell. (és ez még csak a jobbik eset)
Szóval komolyan, mintha az emberek adójából lennének fenntartva az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak, pedig nem így van, sokan dolgoznak és fizetnek adót ők is.
Tehát ez egy indirekt "nem értettem a kérdést" volt?
Amúgy meg ha valaki nem veled ért egyet hanem a kérdezővel, az nem lehet más csak a kérdező más fiókból? :D
Nem jó a nárcisztikum.
Mert az incelek általában nem azért problémásak, mert a szüleikkel laknak, hanem mert borzalmas a személyiségük...
Egyébként nem tűnt fel, hogy komoly propagandamunka folyik évek óta, hogy mindenkit gyűlölni kelljen, aki nem fehér, heteroszexuális, házasságban több gyereket nevelő biorobot?
#26. vagyok. Mobilról írtam, sok gondolat egyezerre. :)
"...Voltak fura dolgok... vagyis volt egy pár ilyen munkáltató, aki úgy gondolta, hogy a magánéletem neki kell terelgetnie, megoldania, nem nekem. 3-4 ilyen jutott hirtelen eszembe, akik előre akartak vinni. 1-2 ha nem akart volna nagyon belemászni, vagy kérdezett volna mielőtt cselekszik, lehet most is ott lennék. Elég vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatosan.
33: Mindenki aki otthonra kényszerült az incel?
34: Az volt a hamis állítás, amit te mondtál. De kérdezek mást, hátha azt érted.
Tehát azokat akik otthonra kényszerültek lehet bántani, de akik kaptak vagy örököltek lakást azokat nem, mert a létrán feljebb vannak mint akik otthonra kényszerültek?
Nekem ne mondd, hogy van egy szerencsétlen, akit MINDENKI bánt, mert otthon él. Hogy nincs olyan szelete az életének, ahol szeretik. Ha pedig ez igaz, biztos amiatt van, hogy hol lakik?
Tehát a nők cikinek tartanak, a barátaid nem vesznek emberszámba (!), és téged használnának fejlődésre (?), a családod kvázi kitagad, a munkaadód lenéz. Mindez azért, mert otthon laksz.
Ez nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!