Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért számítanak már lassan a...

Miért számítanak már lassan a társadalom ellenségeinek az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak?

Figyelt kérdés

És itt most nem a mamahotelesekre gondolok (mert az érthető), hanem akiknek önhibájukon kívül alakult így.

A nők szemében kerülendő ciki mert milyen már.

Saját nemük szemében (legyen az barát/haver) nem ugyanott tart, vagy ugyanott tart, de nem felette, nincs miért emberszámba venni, mert nem lehet fejlődni mellette.

Család, rokonság szemében szintén ciki mert szégyent hoz a családra és nem ért el annyit, hogy családtagnak vegyük.

Munkáltató szemében meg ott az előfeltételezés, hogy biztos lusta és felelőtlen munkaerő, nem kell. (és ez még csak a jobbik eset)

Szóval komolyan, mintha az emberek adójából lennének fenntartva az egyedülálló és szülői házban lakó férfiak, pedig nem így van, sokan dolgoznak és fizetnek adót ők is.

2023. nov. 25. 16:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
95%

"Valakinek a szülei a segge alá tették a budai lakást"

Az mi, ha nem a másik lenézése, hogy azt mondod, a "segge alá tették" a lakást, mikor úgy kellene fogalmazni, hogy "az ő szüleit érdekelte, hogy kezdi az életét, és ennyivel meg akarták könnyíteni a dolgát".

2023. nov. 25. 18:41
 22/68 anonim ***** válasza:
Én 30 éves koromig gyűjtöttem, aztán vettem hitellel lakást, ez még azelőtt volt, hogy kihúzták a lakáskasszák alól az állami támogatást, és harmadennyibe kerültek az ingatlanok. Nem volt magas fizetésem sem, nem örököltem. A velem egyidősek közül bárki meg tudta tenni ugyanezt, amit én, persze, nem mindenki tette meg. Én azóta kifizettem a hitelt.
2023. nov. 25. 18:47
 23/68 anonim ***** válasza:
31%

Vagyis azt lehet bántani akik otthonra kényszerültek, mert azok elszúrták az életüket, lusták, dolgozni képtelenek, meg minden ilyen áldozathibáztató bullsith, ugyanakkor meg akik kaptak a "s*ggük alá lakást", azokat meg nem szabad bántani, mert "biztos a szüleit az érdekelte, hogy kezdi az életét?"

Hogy is van ez?

2023. nov. 25. 18:49
 24/68 A kérdező kommentje:

"ez még azelőtt volt, hogy kihúzták a lakáskasszák alól az állami támogatást, és harmadennyibe kerültek az ingatlanok."

Akkor ez nem mostanság lehetett.

2023. nov. 25. 18:54
 25/68 anonim ***** válasza:
80%

Ez folyamatos kérdés itt, a végtelenségig lehetne sorolni.

"A nők szemében kerülendő ciki mert milyen már."

Én ezt még nem tapasztaltam.

"Saját nemük szemében (legyen az barát/haver) nem ugyanott tart, vagy ugyanott tart, de nem felette, nincs miért emberszámba venni, mert nem lehet fejlődni mellette."

Ebben van valami, de embere válogatja.

"Család, rokonság szemében szintén ciki mert szégyent hoz a családra és nem ért el annyit, hogy családtagnak vegyük."

Nem volt. Akiknek meg ennyire nagyon számít, hogy kapcsolatban vagy külön éljek (rám akarják erőltetni) azok jobb is, hogy nem az életem részei. Mert az ilyeneket nem én érdeklem igazán, hanem az előremenetel, státusz. Ilyen családtagok nincsenek, szóval ezt nem tapasztaltam.

"Munkáltató szemében meg ott az előfeltételezés, hogy biztos lusta és felelőtlen munkaerő, nem kell. (és ez még csak a jobbik eset)"

Ezt még nem tapasztaltam, elég nagy gáz lenne, hogy a f@szbukkos kalcsolati státuszom alapján döntenék el, hogy milyen munkaerő lehetek. Voltak fura dolgok.

De nézzünk csak körül milyen fizetések és lakás/ház árak vannak, mekkora az infláció.

Egy egyedülálló lehetetlen, hogy a saját önerejéből külön költözzön és megéljen.

Akiknek nem sikerült párkalcsolatot kialakítani, megtartani, legyen az homoszexuális, heteroszexuális, transz, pánszexuális vagy olyan is, aki szerelmes tud lenni egy bútordarabba, és szexuálisan is vonzódik hozzá meg mittudom én, hogy milyen szexuális beállítottságok, irányultságok léteznek manapság.

Az tény, hogy az állam a családalapítást támogatja anyagilag, ott a CSOK, családi adókedvezmény, családi pótlék stb.

A 25 év alattiak adómentessége.

Az állambácsi, az okosok, túliskolázottak szerint az ilyenek kevesebbet érdemelnek, kevesebbet érnek. Le vannak szaharintva.

2023. nov. 25. 18:55
 26/68 anonim ***** válasza:
82%

"Vagyis azt lehet bántani akik otthonra kényszerültek"

Kevesen *bántják* őket.

2023. nov. 25. 18:57
 27/68 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor ez nem mostanság lehetett."

2015

2023. nov. 25. 19:00
 28/68 A kérdező kommentje:

A hsz-ed első felére annyit, hogy sokan úgy gondolják, hogy amit nem tapasztalnak, az nincs. Nekem pl. anyámék nem adtak be kérvényt az év végi jegyeim miatt, hogy járjam újra azt az osztályt, így mondhatnám nem létezik ilyen, mert velem nem történt meg. Viszont volt a korosztályomban nem egy, akivel megtették a szülei ezt. Tehát nem mondhatom, hogy ilyen nincs.

A hsz második felével meg egyet értek.

2023. nov. 25. 19:00
 29/68 anonim ***** válasza:
0%
27! Nem ez volt a kérdés. Értetted a kérdést?
2023. nov. 25. 19:01
 30/68 anonim ***** válasza:
30 te a kérdező vagy más fiókból? :-)
2023. nov. 25. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!