Szerintem is irritálóak az ilyen emberek?
Megvan nektek ez a tipikus 35-50 ev koruli beképzelt, okoskodó,lenéző,bunkó,mutogató felnőtt nők/férfiak.
Ez inkább munkahelyeken figyelhető meg,egy kicsit van tőled feljebb,de már olyan felsőbbrendűnek meg okosnak hiszi magát,hogy az már kész vicc. Meg állandóan azt hiszi,hogy neki van igaza még abban is,amihez nem ért.
Leszólják folyton a fiatalokat,mert most tapasztalatlanabbak,mintha ők nem lettek volna anno azok,főleg az öltözködésuket meg a kinezetukkel kapcsolatban,meg azt is,aki jol nez ki,mintha ok kulonben neznenek ki,kozben tiszta gazak,nem beszelve arrol,hogyha nekem lenne ilyen szotyadt rancos testem inkabb a pofamat befognam.
Vagy amikor a barátaiddal kint vagytok a városban és hülyültök vagy hangosabban beszélgettek már zavarja az egóját beleszól abba is meg rendőrt hív. (Jo az utobbit megertem,viszont akkor is elofordul ilyen,ha nem olyam hangosan beszelsz)
En kuzdosportolok es itt az edzo klubban nalunk is megfordulnak ilyenek,veri az agyat kozben olyan mint a lassitott felvetel. En meg mivel fiatal vagyok,ezert alabecsulnek es egy nyomi kolyokkent tekintenek ram (nem mindenki,tisztelet a kivetelnek,de amikor kesztyuzni kellett es velem kellett jonniuk,nem kellett sok mar a foldon kotottek ki,meg az is aki sokkal nagyobb darab volt tolem es emiatt konnyebbnek hitte a helyzetet. (Nem dicsekedes,emiatt tamadjatok szepen kerlek)
Az ilyeneken en mar csak nevetek,azonban egyre tobb ilyenbe utkozok bele manapsag. Foleg az idosekkel van ki a tokom,boltban eloznek,nem mennek odebb,meg valamiert kirohognek engem meg vigyorognak,pedig tok normalis a jarasom,oltozekem,edzek,apolom magam es meg a szemkontaktust is kerulom az emberekkel.
Meg ne rohogjuk ki oket es legyunk megertoek azzal kapcsolatban,amikor nem ertenek pl a telefonhoz,gephez (de nagy okosok).De amikor mi vetunk valami olyan hibat,amit ritkabban csinalunk a korunk miatt (munkaval,ugyintezessel) kapcsolatban,akkor meg rendesen a pofankba rohognek.
Viszont tisztelet a kivetelnek,vannak normalis felnottek,azokat nagyon megbecsulom,mivel nem csak nagyon jo fejek,de segitokeszek,empatikusabbak es tiszteletudobbak,sokkal jobban mint a velem egykoruak,tehat akinek nem inge ne vegye magara.
Egyreszt elore szoktam engedni a noket,ahogy illik az iratlan szabaly szerint,de dobalozzal meg logikatlan dolgokkal…
Masreszt igen,aggaszt engem az hogy (most tenyleg-e vagy sem) velem vannak-e elfoglalva. Es nem egoizmus beszel belolem,hanem szamomra az az erthetetlen dolog,hogy olyan emberek neznek le engem,akik semmivel nem kulonbek tolem es emiatt vagyok ezzel kapcsolatban frusztralt (nem az utcan valo nezegetes miatt,egyeb atrocitasok miatt)
De en nem fogok itt bizonyitgatnu,hogy ez mennyire nem igy van,meg hogy nem vagyok rossz ebbe,mert ugy sem fogsz hinni nekem,meg ha lehozom a Joisten meg akkor sem,mivel most egy-ket serto vagy csunyabb szo/kifejezes elhangzott itt tolem vagy nem tudom.
Az is lehet,hogy az onbizalomhianyos/feszult a kisugarzasom miatt es amiatt tunok furanak es amiatt bannak/neznek ram furan az emberek. De dobalozzal meg,te bennem jot a tobbi emberrel egyutt soha a budos eletbe nem fogsz latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!