Hogyan lehet valaki, aki kocsival közlekedik a közvetlen környezetére ennyire irritálóan ignoráns?
Azért van ennek másik odala is itt Magyarországon:
Ha közterületen végzel munkát, túl nehéz lenne azt egyértelműen jelezni? Kordon, bólya, vagy akármi?
Csak mert léptem már én is friss betonba, és még a munkás volt felháborodva, hogy nem látom a jelöletlen csapdáját?
Szóval mindkét oldalon jelentkezik a figyelmetlenség/nemtörődömség. Maradjunk ennyiben.
Egyrészt ez nem az a fajta brigád. Profi parkgondozók egy milliomos cég kerjében.
Másrészt mert ahogy írtam nem a lapátot támasztották hanem motoros szerszámokkal dolgoznak védősisakban zajszigetelő fülvédőben háttal az autóknak.
Harmadrészt miért nem az illető megy oda a munkásokhoz, hogy nem-e fog itt zavarni ha itthagyom a kocsit?
#9: a profi parkgondozó biztosítja a munkaterületet, ti nem vagytok profik.
meg a csóró közmunkas is megállítja a fűkaszát, ha gyalogos vagy biciklis megy el mellette, de te vagy a profi, hogy nem veszed észre ha egy autó beáll a munkaterületre (ha már nem voltál képes leszalagozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!