Hogyan lehet valaki, aki kocsival közlekedik a közvetlen környezetére ennyire irritálóan ignoráns?
Nem pici parkolóról van szó. Amúgy van nálunk szalag és tábla tudod hol kell használni? Iskolákban ahol a pici gyerekek nehogy odafussanak bár nekik is van annyi eszük, hogy ne, de biztos ami biztos. Vagy kozteruleten ahol blokkoljuk a járdát. De nem egy üres parkolóba ahol felnőtt emberek munkahelyet van és a hülye is látja, hogy dolgozunk. a fél kerület tudott róla a hangokból ítélve.
De ne az én szituációmról beszéljünk mivan ha közmunkasok vannak ott tényleg nincs ez a common sense bizonyos emberekben? Mit csinálnak akkor a forgalomban? Hol volt a KRESZ órákon amikor azt tanították, hogy a forgalomban lévő munkafolyamatok mellett kiemelkedett figyelemmel kell elhaladni...
Igen én ha motoros fűkaszát látok biztos nem megyek el mellette mert az én kocsimra fogja felverni a kavicsot 100% akkor inkább megfordulok ha tudok. Ha gyalog megyek akkor jó időben atmegyek a túloldalra nem kényszerítve, hogy megalljon a munkába (ezeken az embereken is szoktam csodálkozni amúgy)
Hihetetlen mekkora mesét képes gyártani a kérdező a semmiről.
Ha annyira profi parkgondozók, akkor van szájuk, az emberi létezés alapja a kommunikáció, megkérik az autósokat szóban illetve előre jelzik, hogy oda nem lehet parkolni.
Persze ez is a tipikus magyar virtus, hogy te kérdezd meg, útban vagy-e és mindig a másik a hibás, lásd a kérdező "a cégnek a dolga" "az autósnak a dolga" kifogásai.
Itt nem rólam van szó hanem az ilyen köcsög viselkedésről ami egyeseknél van. tudod mi a tipikus magyar virtus? Ez a leszarom a környezetemben mi folyik, ez az önző enyém a világ ha nincs kiírva akkor nekem mindent szabad attitűd. Semmi tisztelet vagy figyelem kifelé nem létezik. És lám a magyarok többsége ilyen, látszik itt is.
Nincs bent az emberekben az alap illem. Vagyis ez nem illem egyszerűen csak nem bunkónak lenni. És az ilyet észre sem veszik az emberek ki kell nekik írni mert különben meg ők hőzöngenek.
Ki kell írni mint az óvodásoknak azt, hogy nem blokkolom a kapubeállót mert szeretné használni valaki. Hogy a kórház előtt nem parkolok le tilosba mert nem tud bemenni a mentő. Azt, hogy autópályán lelassítok a munkások mellett mert életveszélyes is lehet. Azt, hogy nem hagyom ott a kocsit mint egy kupac szart az építkezés mellett anélkül, hogy biztos legyek benne biztonságba van. mert lehet raesik egy tégla. Lehet blokkolom a talicskás ember útját. Nem állok meg a kanyar környékén még egy percre se mert lehet arra jön a kamion és ha nem tud befordulni azonnal hatalmas dugó lesz a környéken. Nem állok oda a fal mellé ha látom, hogy éppen festik. Nem állok a sövény mellé ha látom éppen nyírják. Folytathatnám az ilyenekkel tele vannak az utak mindennapos az emberi hülyeség miatt.
Amúgy ha már érdekel megoldottuk a sövényt így is csak ugye mi nem tehettük meg, hogy kihagyjuk ott azt a részt pedig azt kellett volna.
És milyen érdekes volt 50+ parkoló hely és 50+ ember üresen hagyta kivéve kettőt. Az a kettő ugyan nem volt hajlandó kitolatni és az utcán parkolni " nincs kiírva semmi akkor basszák meg majd megoldják valahogy" és leparkoltak ezért olyan idegesítő.
Ok, megoldottuk csak amikor megy haza azt fogja látni 3 cm magasan áll a levél a kocsija tetején meg a motorháztetőn...
"Ok, megoldottuk csak amikor megy haza azt fogja látni 3 cm magasan áll a levél a kocsija tetején meg a motorháztetőn..."
NA pont az ilyen mocskos, retkes férgekről beszélünk "kedves" kérdező, mint amilyen undorító szardarab te vagy.
Én részben igazat adok neked, mert ha látom hogy dolgoznak, akkor nem fogok odaállni. Nem csak a saját érdekemben, hanem van bennem annyi empátia, hogy hagyom dolgozni az embereket, akik a környezetemet javítják.
De biztos lesz 1-2 vakegér, vagy akár én is, nem veszem észre mit műveltek.
Az ignoraciára hivatkozol, de letudod azzal, hogy a főnököd dolga lett volna jelölni a területet. Most akkor ki az ignoráns?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!