Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintem is irritálóak az...

Szerintem is irritálóak az ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Megvan nektek ez a tipikus 35-50 ev koruli beképzelt, okoskodó,lenéző,bunkó,mutogató felnőtt nők/férfiak.

Ez inkább munkahelyeken figyelhető meg,egy kicsit van tőled feljebb,de már olyan felsőbbrendűnek meg okosnak hiszi magát,hogy az már kész vicc. Meg állandóan azt hiszi,hogy neki van igaza még abban is,amihez nem ért.

Leszólják folyton a fiatalokat,mert most tapasztalatlanabbak,mintha ők nem lettek volna anno azok,főleg az öltözködésuket meg a kinezetukkel kapcsolatban,meg azt is,aki jol nez ki,mintha ok kulonben neznenek ki,kozben tiszta gazak,nem beszelve arrol,hogyha nekem lenne ilyen szotyadt rancos testem inkabb a pofamat befognam.

Vagy amikor a barátaiddal kint vagytok a városban és hülyültök vagy hangosabban beszélgettek már zavarja az egóját beleszól abba is meg rendőrt hív. (Jo az utobbit megertem,viszont akkor is elofordul ilyen,ha nem olyam hangosan beszelsz)

En kuzdosportolok es itt az edzo klubban nalunk is megfordulnak ilyenek,veri az agyat kozben olyan mint a lassitott felvetel. En meg mivel fiatal vagyok,ezert alabecsulnek es egy nyomi kolyokkent tekintenek ram (nem mindenki,tisztelet a kivetelnek,de amikor kesztyuzni kellett es velem kellett jonniuk,nem kellett sok mar a foldon kotottek ki,meg az is aki sokkal nagyobb darab volt tolem es emiatt konnyebbnek hitte a helyzetet. (Nem dicsekedes,emiatt tamadjatok szepen kerlek)

Az ilyeneken en mar csak nevetek,azonban egyre tobb ilyenbe utkozok bele manapsag. Foleg az idosekkel van ki a tokom,boltban eloznek,nem mennek odebb,meg valamiert kirohognek engem meg vigyorognak,pedig tok normalis a jarasom,oltozekem,edzek,apolom magam es meg a szemkontaktust is kerulom az emberekkel.

Meg ne rohogjuk ki oket es legyunk megertoek azzal kapcsolatban,amikor nem ertenek pl a telefonhoz,gephez (de nagy okosok).De amikor mi vetunk valami olyan hibat,amit ritkabban csinalunk a korunk miatt (munkaval,ugyintezessel) kapcsolatban,akkor meg rendesen a pofankba rohognek.

Viszont tisztelet a kivetelnek,vannak normalis felnottek,azokat nagyon megbecsulom,mivel nem csak nagyon jo fejek,de segitokeszek,empatikusabbak es tiszteletudobbak,sokkal jobban mint a velem egykoruak,tehat akinek nem inge ne vegye magara.

2023. nov. 21. 19:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Miért foglalkozol az ilyen emberekkel és hagyod, hogy befolyásolják a hangulatod akár egy percre is? Tudom, könnyű mondani, hogy nem kell velük foglalkozni, de egyébként tényleg nem kell. Annyi sokkal rosszabb, irritálóbb dolog van a világon, ők tocsogjanak a kis langyos, rosszindulattal, frusztrációval teli állóvizükben, nem éri meg rájuk energiát pazarolni.
2023. nov. 21. 19:39
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem valószínűleg ostoba vagy és nem viselkedsz kulturáltan.

25/N

2023. nov. 21. 19:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyeneken en mar csak nevetek,azonban egyre tobb ilyenbe utkozok bele manapsag. Foleg az idosekkel van ki a tokom,boltban eloznek,nem mennek odebb,meg valamiert kirohognek engem meg vigyorognak,pedig tok normalis a jarasom,oltozekem,edzek,apolom magam es meg a szemkontaktust is kerulom az emberekkel."

Ez alapján szerintem nem velük van a baj, hanem veled. Miért kéne bárkinek is mondjuk odébb mennie? Te ki vagy, hogy miattad odébb kéne menni?

Nem ártana némi önvizsgálat, olvasd vissza, amit írtál.

2023. nov. 21. 19:47
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Magyarok vagyunk...
2023. nov. 21. 20:34
 5/15 A kérdező kommentje:

Mert peldaul 2 bazinagy bevasarlo kocsit elem tett,illetve gyakran adodik olyan helyzet,amiben nekik kene odebb menniuk,de arra is b*sznak,meg elozgetnek.

Egyes,nem veszem fel magamra,csak mostanaban gyakran utkozok bele ilyen emberekbe.

Kettes.

Miert? Senkihez sem szolok,van vagy 10 barataim,veluk foglalkozok csak,van amikor megyek az utvan es ok nelkul vigyorognak rajtam meg rohognek. De hogy min…cukrot talalt a zsebeb vagy nem tudom.

En tenyeket es erveket hozok fel vitakban,beszelgetesekben,nem pedig tamadok mint te kettes, ha ostoba lennek es kulturatlan,akkor azt csinalnam mint te,sertegetnek.

Önvizsgálat? Miert? Mi olyat tettem,ami miatt ilyen negativ osszkepet gondolj rolam?

Soha nem volt egy rendorsegi ugyem sem,nem szolok senkihez sem meg foglalkozok akarkivel is a csaladomon,barataimon kivul,de ezeket valamiert ugy se hiszed,csak rosszat fogsz te is latni bennem.

De hat ez Magyarorszag,itt semmi jo nincsen csak sok rossz ember.

2023. nov. 21. 20:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Elmezest a helyesirasi hibakert,siettem az irassal,gondoltam leirom nehogy ez is valakinek szurja a szemet vagy bajt jelentsen.
2023. nov. 21. 20:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Azért ilyenek, mert nincs önbizalmuk, kompenzálnak
2023. nov. 21. 20:50
 8/15 A kérdező kommentje:

Ez is lehet amugy.

Viszont legyenek tisztaban a kovetkezmenyekkel,foleg azzal kapcsolatosan,higy ezekre mindenki mashogy reagal.

2023. nov. 21. 21:13
 9/15 anonim ***** válasza:

Amit én látok, hogy van valamiféle felsőbbrendűség érzésed, legalábbis a reakcióidból ez jön le. Az idősek ne alkossanak véleményt, ne vigyorogjanak rád, menjenek arrébb, ne tegyenek megjegyzéseket, de az rendben van, ha te leírsz egy ilyet:

"Önvizsgálat? Miert? Mi olyat tettem,ami miatt ilyen negativ osszkepet gondolj rolam?

Soha nem volt egy rendorsegi ugyem sem,nem szolok senkihez sem meg foglalkozok akarkivel is a csaladomon,barataimon kivul,de ezeket valamiert ugy se hiszed,csak rosszat fogsz te is latni bennem.

De hat ez Magyarorszag,itt semmi jo nincsen csak sok rossz ember."

A "nem foglalkozol senkivel" -részt át kéne gondolnod, elvégre egy hosszú kérdést szenteltél ennek az egész kérdéskörnek. Senki nem sértegetett, senki nem bántani akart, de tényleg egy hülyeségre pazarlod el az időd. Az időseket nem lehet megváltoztatni, nem is kell.

Ők ilyenek, az idősekkel nehezebb, türelmetlenebbek, sok mindent megengednek maguknak. Na és? Mi is leszünk öregek, vélhetően lesz egy csomó minden, amivel meg mi szúrjuk a másik szemét.

2023. nov. 21. 21:38
 10/15 anonim ***** válasza:

2 vagyok,

A válaszomat az alapján írtam amit itt leírtál, igen, az időseket, nőket ILLENE előre engedni. Persze nem kötelező, nyilvánvalóan nem tanítottak meg ezekre otthon.

Az hogy folyamatosan azt gondolod hogy mások ( kifejezetten az idősebb korosztály ) rólad beszél, veled van elfoglalva eléggé aggasztó..kár hogy a hatalmas egód miatt nem jutott még eszedbe hogy talán te csak hiszed hogy folyamatosan mindenki veled van elfoglalva. Nem gondolnám hogy ennyire érdekes lennél.

Az hogy vigyorognak rád azt is jelentheti hogy mosolyognak? Ennek egy pozitív dolognak kéne lennie szerintem.

Az írásodból egy zavart, frusztrált, egoista, tapasztalatlan gyerek agressziója árad.

Ha egy két emberrel kapcsolatban lennél ilyen feldúlt, még el is hinném hogy velük van a baj és nem veled, de ha ennyi szituációban, egy egész korosztállyal van problémád akkor lehet inkább magadban kellene keresni a hibát.

2023. nov. 21. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!