Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem irritálóak a...

Csak szerintem irritálóak a benzikutasok?

Figyelt kérdés

Szállsz ki a kocsiból, már egyből rohan oda, szia segíthetek valamiben?

Gumit fújatni azt mondom ok, nem akarsz dzsuvás lenni, de tankolásért ki kér segítséget?

2022. máj. 19. 13:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Sokan vannak, akik megtankoltatják az autójukat. A kutasoknak meg ez az egyik feladata, eszem megáll hogy valakit ez idegesít. Illedelmesen mondod neki hogy nem kérsz segítséget és el van intézve.
2022. máj. 19. 13:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Anyám pl még életében nem tankolt, pedig 25 éve vezet, ő mindig kér segítséget.
2022. máj. 19. 13:28
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Amint elindul, intek neki, hogy "köszönöm, elintézem". És már meg is áll.

Kötelező nekik felajánlani a segítséget, munkaköri leírás....

2022. máj. 19. 13:32
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Ez még hagyján, de múltkor beültünk egy étterembe és odapofátlankodott egy pincér, hogy mit hozhat... Hát a pofám leszakadt!
2022. máj. 19. 13:34
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem
2022. máj. 19. 13:48
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
MOL-nál tankolok, ott nincs ilyen probléma.
2022. máj. 19. 13:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokan kérnek segítséget, és a fizetésük is a borravalóra épít. Ha mindenki elküldi a fenébe, akkor nem keres semmit.

Ha azt mondanád, tolakodó, erőszakos kútkezelővel van bajod, azt meg is értenénk. De azért, mert dolgozni akar…

2022. máj. 19. 14:01
 8/23 anonim ***** válasza:
86%
Ha meg nem rohannának az lenne a bajod hogy lesz@rnak.
2022. máj. 19. 14:05
 9/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem zavar, ha megkérdezik, hogy kérek-e segítséget, de egyszer előfordult, hogy nem azt kérdezte segíthet-e, hanem kapásból odaállt, nyitotta ki a tankajtót, kérdezi mit tankolhat. Mondom kezedet levedd róla, mert eltöröm... na jó, csak gondoltam, mert vagyok annyira kulturált, hogy ilyet ne mondjak ki hangosan, de hatalmas bunkó parasztnak kell lenni, hogy csak így mások autójához nyúlj engedély nélkül.
2022. máj. 19. 14:09
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

#7 Nálad a pont, én azért nem fogok borravalót adni, amit magam is el tudok végezni, és nem is szeretem elküldeni a kutast hogy kösz nem, mert kutasa válogatja, magában vagy anyáz egyet, vagy megy másikhoz, intelligensen tudomásul véve, hogy most nem lesz jatt. Múltkorában kérdeztem is itt, hogy pl. LPG tankolást ugye csak ő végezhet, de szerintem akkor sem jár a jatt, tekintve, ez a feladata, munkája, amiért fizetést kap. Ha én teljesítek egy ügyfélnek valamit a munkahelyemen, nekem se osztogatják a zsetonokat csak úgy.

Ezért idegesítheti a kérdezőt (is), mert tudja, hogy ferde szemmel fog a kutas nézni rá ha elküldi.

2022. máj. 19. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!