Csak szerintem irritálóak a benzikutasok?
Szállsz ki a kocsiból, már egyből rohan oda, szia segíthetek valamiben?
Gumit fújatni azt mondom ok, nem akarsz dzsuvás lenni, de tankolásért ki kér segítséget?
Amint elindul, intek neki, hogy "köszönöm, elintézem". És már meg is áll.
Kötelező nekik felajánlani a segítséget, munkaköri leírás....
Sokan kérnek segítséget, és a fizetésük is a borravalóra épít. Ha mindenki elküldi a fenébe, akkor nem keres semmit.
Ha azt mondanád, tolakodó, erőszakos kútkezelővel van bajod, azt meg is értenénk. De azért, mert dolgozni akar…
#7 Nálad a pont, én azért nem fogok borravalót adni, amit magam is el tudok végezni, és nem is szeretem elküldeni a kutast hogy kösz nem, mert kutasa válogatja, magában vagy anyáz egyet, vagy megy másikhoz, intelligensen tudomásul véve, hogy most nem lesz jatt. Múltkorában kérdeztem is itt, hogy pl. LPG tankolást ugye csak ő végezhet, de szerintem akkor sem jár a jatt, tekintve, ez a feladata, munkája, amiért fizetést kap. Ha én teljesítek egy ügyfélnek valamit a munkahelyemen, nekem se osztogatják a zsetonokat csak úgy.
Ezért idegesítheti a kérdezőt (is), mert tudja, hogy ferde szemmel fog a kutas nézni rá ha elküldi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!