Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem irritálóak a...

Csak szerintem irritálóak a benzikutasok?

Figyelt kérdés

Szállsz ki a kocsiból, már egyből rohan oda, szia segíthetek valamiben?

Gumit fújatni azt mondom ok, nem akarsz dzsuvás lenni, de tankolásért ki kér segítséget?

2022. máj. 19. 13:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Amikor megkérdezi, hogy segíthet, mindig azt mondom, hogy kösz megoldom, csak valahogy már kezd irritáló lenni számomra, főleg schell-nél van ez.

Megértem, hogy ez a munkája, de nálam sosincs apró, hogy osztogassam, 500ast meg nem adok oda csak azért.

2022. máj. 19. 14:44
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

Akkor az meg a te egyéni bajod. Ha meg nem kérdezik meg, akkor meg őket fogják leb*szni, mert ez is a munkájuk része.

Amúgy meg Shell és nem Schell.

2022. máj. 19. 14:46
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerinted.

Nekem pl meg sose volt velük problémám. Kiszallok, odajon köszön megkerdezi segíthet e, mondom hogy elintezem, köszönöm és már el is megy:D sok ember nem akar, nem tud vagy nem szeret tankolni és nekik segítség, nem értem mit kell ilyenen hisztizni. Azért állnak ott, hogy segítsenek ha valami nem megy. Ha te veletlen dízelt tankolsz benzin helyett és mondjuk ő nincs ott hogy te mit csinalj akkor meg az lenne a bajod

2022. máj. 19. 14:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"MOL-nál tankolok, ott nincs ilyen probléma"

En is, a fovaristol kezdve a balatonit is megjartam már, mindegyiknél megkerdeztek😂 hol nem kérdezik?

(Mondjuk nekem nincs velük bajom)

2022. máj. 19. 14:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Gumit fújatni miért kellene segítség, az se bonyolultabb mint a tankolás.
2022. máj. 19. 15:04
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Menj önkiszolgáló kútra, ott aprót sem kell fizetni, megkérdezni sem fogja senki hogy segítsen-e és kedvedre b#szhatod össze magad a gázolajjal.
2022. máj. 19. 15:05
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó fejek. Ha kell segítenek és lehet velük autókról beszélgetni.
2022. máj. 19. 15:05
 18/23 krwkco ***** válasza:
100%

A Shellnél mindig elindulnak az autó felé. Más kutaknál változó.

Ha hallótávolságba ér a kutas, azt mondom, hogy "Köszönöm, boldogulok". Nem szokott ebből konfliktus lenni.

Szeretek mindig ugyanúgy tankolni: 3 kattanásig. Kezdjem el magyarázni? A kulcscsomómat sem szivesen adom át, anélkül meg nem tudja bezárni a tanksapkát.

2022. máj. 19. 15:39
 19/23 NTBS ***** válasza:
Engem nem zavar, de vannak önkiszolgáló kutak. Ott nincs ez.
2022. máj. 19. 15:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha már szóba hozta kérdező az apró hiányát, akkor #9-es sztorim mellé egy másik hasonló eset, nem ugyanaz a kút: mikor beálltam, nem volt ott senki, megtankoltam, bementem fizetni, erre látom az ablakból, hogy a gyerek mossa a szélvédőmet. Hát mondom ez legyen a legnagyobb bűntette, mondjuk erre is igaz az, mint az előzőre, hogy mások autójához nyúlni engedély nélkül nem szabad, de két okból nem szóltam érte:

1. Kárt nem csinált.

2. Egy forint apró sem volt nálam, úgyhogy ingyen dolgozott, gondoltam ebből majd tanul, hogy fékezze magát.

Nem irigylem amúgy őket, mert ahogy már korábban elhangzott, a jatt az igazi fizetésük. 6 órás részmunkaidőre vannak bejelentve, mai árak mellett szarra sem elég. Bár gyorsan tegyük hozzá, hogy a kisegítők 90%-a diák és azért a diákok jelentős többségének nem nagyon van saját zsebből kiadása, szóval önmagában a fizetés sem olyan rossz nekik.

2022. máj. 19. 16:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!