Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a túlsúlyos...

Mit gondoltok a túlsúlyos emberekről? (100-150 kg ig)

Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 12:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony az önbecsülésük. Bárki bármit mond, szenvedés ennyire elhízva lenni. De az ő életük, csak érdemesebb legalább saját magukkal őszinték lenni
2023. nov. 21. 13:11
 12/21 anonim ***** válasza:

En semmit nem gondolok, ha nem kezd el utalkozni, mert en meg sportos, vekony vagyok. Nekem egyaltalan nincs bajom a testesebbekkel. Mindenki ugy el a boreben, ahogy jol erzi magat.

Az extrem nagy sulynal mar inkabb sajnalatot erzek, egyreszt a tulsuly miatt, amit cipel, a szive, az erei, meg az izuletei miatt. Az nem egeszseges.

2023. nov. 21. 13:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csúnyának látom és mindig az jut eszembe, hogy hogy hagyhatja egy ember ennyire elfajulni a dolgokat. Én egyszerűen rosszul lennék magamtól, ha így kéne kinéznem, ezért nem is hagyom. 35 éves vagyok, hízásnak indultam már néhányszor, de pár kiló után (3-4) mindig megszólal a vészcsengő és elkezdek odafigyelni az evésre meg mozogni, így ledolgozom. 40-50 kg plusszokkal már elhiszem, hogy erre nincs is energiája a többségnek.
2023. nov. 21. 13:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy biztos nem egyik napról a másikra lett ilyen. Sokszor már a tinik így néznek ki, de a szülő se tesz semmit. Van, akinél ideiglenes állapot, pl. betegség, szülés után, az megint más.

Az ilyenek persze előszeretettel fikázzák a soványakat, mert nekik szabad!

2023. nov. 21. 13:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Mindig azt nézem rajtuk, főleg az arcukon, hogy milyen jól néznének ki vékonyan. Facebookon egy pár rég nem látott ismerősömre szinte rá se ismerek, akik jobban meghíztak az évek során. Pedig még nem is 100 kilósak, de olyan kerek lett az arcuk, hogy felületesen rájuk pillantva, elsőre azt se tudom kik azok.
2023. nov. 21. 13:54
 16/21 anonim ***** válasza:
93%

Semmit, az ő élete.

De 100 kg sem feltétlen túlsúly. Unokabátyám 198 cm, mégis hány kilónak kellene lennie? 50?

2023. nov. 21. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:

Rajtam csak 5 kilo plust van de azt se tudom leadni évek ota se.

Egyszer sikerult csak amikor 1 honapig éheztem.

Akkor más 20-50 kilokat hogy ad le? Respect

2023. nov. 21. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Én magas nőként 70kgval sem bírnék élni. Ha 65kgra hízok, már mindenem fáj,egyfolytában. Így leginkább sajnálom őket.
2023. nov. 21. 19:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Hogy túlsúlyos emberek.
2023. nov. 22. 09:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazából sajnálom őket. Ezt mondom úgy, hogy én is voltam 115 kg körül anno. Biztos le leszek pontozva, de én úgy vélem, hogyha még valaki azt is mondja ilyen túlsúllyal, hogy ő jól érzi magát a bőrében, én nem igazán tudom ezt elhinni. Mármint, most nem arról beszélünk, ha valaki szimplán túlsúlyos és van rajta egy kevés plusz, hanem ugye ez nyilván magasságfüggő, de a többség már a 100 kiló körül is beleesik 2., 3. fokú elhízásba, kivétel ha elég magas személyről beszélünk nyilván. Ez mindenféle egészségügyi gondokkal járhat, de nem csak az, hanem úgy összességében nehéz a tükörbe nézni. Mármint, ha tükörbe nézel, csak a zsírt látod magadon, egy torz testet. Én amíg el voltam hízva, nagyon utáltam magamat. Utáltam kimenni az utcára, az emberek szemében kb. láthatatlan voltam, vagy pedig a másik véglet, mikor bunkóztak és beszólogattak a súlyomra. Ez teljesen tönkretette az önbizalmamat. Ki is alakult bennem az a nézet, hogy miért is lenne bárki kedves hozzám? Hiszen csúnya vagyok és kövér. Nem éreztem jól magamat egyáltalán a bőrömben, mikor elhízott voltam. Egyáltalán nem. Utáltam. Utáltam tükörbe nézni és még jobban utáltam emberek közé menni, mert úgy éreztem mindenki felettem ítélkezik. Tudom, nem mindenki olyan mint én, de én igazából kétlem, hogy olyan sokan jól éreznék magukat elhízottan, max. az a látszat. Már tükörbe nézni is fájdalmas.
2023. nov. 22. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!