Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket sem hagynak békén a...

Titeket sem hagynak békén a boltban,hogy engedjétek őket előre?

Figyelt kérdés

Már többedszerre fordult elő az utóbbi időben, hogy összetűzésbe kerültem a sorban mögöttem állóval, mert nem engedtem előre. Gyakran vásárolok kis tételben, 5-15 darab arut,ami 1-3 perc összesen fizetéssel együtt. Persze néha előre engedem,akinek 1db áruja van,de itt nem erről volt szó.

Szóval,ma is 3db terméket vettem,kb egy perc alatt végeztem. De a mögöttem állónak csak egy terméke volt. Végig topogott,undorítóan nézett rám és sóhajtozott. Múltkor meg egy babakocsis anyuka vágta ki mögöttem a hisztit ugyanezért,nekem volt 5 termékem,neki meg 3 és ott is olyan gyorsan végeztem,hogy nem egészen kettő perc volt. Veletek elő szokott fordulni ilyen?

2023. nov. 17. 14:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy nincs ember? Azért elég sok eladó van...
2023. nov. 17. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
25%
Nem szokott, de azért az már eléggé paranoia gyanús, ha szerinted a sóhajtozás már személyes támadás
2023. nov. 17. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Velem nem fordult ilyen soha elő.
2023. nov. 17. 20:15
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Talán szélsőségesen hangzik, amit írok itt és most, de ha nincs időm vásárolni, akkor el sem indulok - ezzel a céllal. Szerintem ez nem akadémiai szint. Vásárlás -> tételszámtól függetlenül t ± 15 perc. Ha nem jön össze, hogy ennyit kiszorítsak az életemből a vásárlásra, akkor nem stresszelem magam - sem a magammal, sem a mások irányába történő elvárások teljesítésével. A vásárlás a szükséges rossz kategória - attól elvonatkoztatva is, hogy kinek van miből, ill. kinek nincs. Más kérdés, ha én önszántamból úgy határozok, hogy magam elé engedek valakit, de azt ne várja senki el tőlem, hogy az ő erőszakossága miatt én kényszert fogok érezni arra, hogy megfelelhessek neki. Akinek nincs a saját létének biztosítására ideje, az béreljen fel olyan embert, akinek van ehhez ideje, türelme, energiája!
2023. nov. 18. 09:49
 15/15 anonim ***** válasza:

14

Egy bevásárlás hát nem 15 perc, esetleg annak aki csak kenyeret és tejet vesz.

Jó pár perc mire az ember leparkol az autóval, kosárhoz cammog, mire az első áruhoz ér a polchoz, addigra legalább 5 perc telik el, de több is ha van gyerkőc, mivel arra figyelni kell állandóan.

2023. nov. 19. 18:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!