Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket sem hagynak békén a...

Titeket sem hagynak békén a boltban,hogy engedjétek őket előre?

Figyelt kérdés

Már többedszerre fordult elő az utóbbi időben, hogy összetűzésbe kerültem a sorban mögöttem állóval, mert nem engedtem előre. Gyakran vásárolok kis tételben, 5-15 darab arut,ami 1-3 perc összesen fizetéssel együtt. Persze néha előre engedem,akinek 1db áruja van,de itt nem erről volt szó.

Szóval,ma is 3db terméket vettem,kb egy perc alatt végeztem. De a mögöttem állónak csak egy terméke volt. Végig topogott,undorítóan nézett rám és sóhajtozott. Múltkor meg egy babakocsis anyuka vágta ki mögöttem a hisztit ugyanezért,nekem volt 5 termékem,neki meg 3 és ott is olyan gyorsan végeztem,hogy nem egészen kettő perc volt. Veletek elő szokott fordulni ilyen?

2023. nov. 17. 14:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Velem még sosem volt ilyen, biztos a szokásos reggeli "rohadjon meg minden és mindenki" hangulatom kiül a fejemre, és inkább nem szólnak hozzám. Egyébként bírom az ilyen embereket. Mármint azokat, akik ahelyett, hogy megfelelő illemmel, de határozottan megkérdeznék, amit akarnak, jelen esetben, hogy "elnézést, előre tetszik engedni/előre engednél?" látványosan sóhajtoznak, forgatják a szemüket, meg tipródnak, és várják,hogy vedd a lapot, és még te ajánld fel. Ha valaki tudja, mi ennek a hülyeségnek az oka, kérem avasson be, őszintén érdekel. Zárójeles megjegyzés, idősökkel, a buszon szoktam ezzel találkozni. Produkálják magukat, miközben az ülés mellett tipródnak, és várják, hogy mondjam, hogy "tessék csak leülni!" Már csak azért is meg szoktam várni, amíg kierőszaolják magukból, hogy "szabad ez a hely?" 😂
2023. nov. 17. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Ha tele van pakolva púposra a bevásárlókocsim, akkor előre szoktam engedni a mögöttem állót, akár többet is, ha csak 1-2 cucca van, ne szpjon már miattam fél órán át. De ha 3 darab termékkel beállok, akkor nehogy már beleszakadjon abba a másfél percbe, míg végzek. Dühöngjön, toporzékoljon, flegmázzon, ha neki ettől jobb lesz, csinálja. Le💩om. Mondjuk időseket meg kisgyerekeseket, kerekesszékeseket én akkor is előre engedek többnyire. De hétköznapi átlagembereket nem. Várja már meg azt az 1-2 percet, abba nem ha bele. Ennyi erővel mindenkit előre kellene engednem, örökös helyem lenne a sor legvégén. De mondjuk nekem még ilyen nem volt, hogy 2-3 termékkel állok és mögöttem toporzékolnak.
2023. nov. 17. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
*abba nem hal bele
2023. nov. 17. 15:07
 4/15 anonim ***** válasza:
16%

Hozzám nem szól senki, teljesen láthatatlan vagyok az átlagember számára.

28/f incel

2023. nov. 17. 15:19
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
Engemet többnyire előre engednek, de szerintem csak azért mert meg szeretnének d..ni, pedig nem is öltözöm kihívóan.
2023. nov. 17. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Én sose nézek hátra, úgyhogy felőlem nézhet ahogy akar... 😂😂
2023. nov. 17. 15:24
 7/15 anonim ***** válasza:
96%

Velem még sosem történt ilyen, hogy valakin feltűnt volna, hogy ilyesmit vár. Ha nem szólna, csak sóhajtozna meg szemetforgatna, akkor tuti, hogy juszt se engedném előre :)

Inkább az ellenkezője szokott történni velem...

Nemrég jártam úgy, hogy egy év körüli kisfiammal multiban vásároltam. Pont elcsíptem egy frissen megnyitott kasszát, mögöttem egy pasi állt valami üccsivel meg egy péksütivel. Elkezdtem kipakolni a szalagra, ahogy lehajoltam, akkor vettem észre, egyből mondtam is neki, hogy menjen csak előre, nekem még úgyis időbe telik, míg mindent kipakolok. Annyira meglepődött, hogy külön győzködni kellett, hogy menjen már 😀

De amúgy ha nem különösebben nyűgös a gyerek, akkor általában el is szoktam hárítani a felajánlást, ha valaki előreengedne, nem érzem magam többnek attól, hogy gyerekem van, nem érdemlek különleges bánásmódot. Ha látom, hogy esetleg idegesíti a berregés, visítozás stb. a többieket, akkor viszont természetesen sietek 😀

2023. nov. 17. 15:27
 8/15 anonim ***** válasza:
96%

Igen,velem is volt ilyen.

Pl ma reggel zsemle szalámi víz volt nálam. A mögöttem állónál meg pékárú üditő. A változatosság kedvéért meg kérdezte h előre mehet e mert siet,nem csak toppogott cicceget. De mondtam hogy bocsi én is sietek

2023. nov. 17. 17:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Én úgy veszem észre,pár éve még nem volt ez. Mondjuk az sem segít,hogy a délutáni-hétvégi csúcsban 1-2 kassza van nyitva a multiknál is...és nem is mindenhol van önkiszolgáló kassza,de ha van is,van h 30an állnak ott...akkor miért van amúgy vagy 10-15 kassza? De tényleg,miért nincsenek nyitva?
2023. nov. 17. 18:27
 10/15 anonim ***** válasza:
Gondolom, nincs ember minden kasszához.
2023. nov. 17. 18:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!