Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éretlen egy ilyen férfi?

Éretlen egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Ha valaki 20 évesen vesztette el a szüzességét és lassan 22 lesz, de ennek ellenére még a szüleinél él, akkor éretlen?

Lassan tervezek elköltözni, Budapestre, ha lesz pénzem albérletre és találok hozzá munkát, de kicsit kellemetlennek érzem, hogy még mindig a szüleimnél lakom vidéken. A közösbe annyit adok be, hogy néha bevásárolok, de szüleim nem is nagyon várnak többet. Most fejeztem be az egyetemet, de még nincs munkám a szakterületemen, úgyhogy elvállaltam egy kiszállító munkát helyben és mellette képzem magam, szakmabeli munkákra jelentkezem.

Van felelősségérzetem, de nem tudom többet kéne-e beadni a közösbe vagy inkább csak elköltözni, exbarátnőm mindig azt mondta, hogy éretlen vagyok, meg menniyre gáz, hogy a szüleimmel élek, bezzeg ő már önálló és nem tartunk ugyanott az életben, mellé egy érettebb férfi kell, stb...

Úgyhogy pár hete meguntam és dobtam.

De még mindig itt van a fejemben a gondolat, hogy van igazság abban, amit mondott és fusztrál, hogy még mindig nem kaptam szakmábavágó munkát.

2023. nov. 17. 01:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Maradhatsz a mamahotelben, minket nem zavar.

2023. nov. 18. 07:12
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
#21 Szomorú, hogy neked ez az egyetlen öröm már az életedben, mint valami óvodás, aki borsófőzeléket kapott, tökfőzelék helyett, és ujjal mutogat a többire, hogy neki milyen jó, gratulálok. Nézd meg az ingatlanárakat, utána meg gondold át, miért nincs a kérdezőnek lakása, vagy ha ennyire zavar más élete rajta, vegyél neki egy lakást! Aki unironikusan használja felnőttként a "mamahotel" szót, azt senki nem veszi komolyan.
2023. nov. 18. 08:50
 23/23 anonim ***** válasza:
Mekkora flex lehet, hogy fiatalon csak azért költözöl el a szüleidtől, hogy elmondhasd magadnak, hogy önálló vagy :D. Azt 10 év múlva ugyanott fogsz tartani, ha csak fel nem szedsz valami gazdag palit, tehát fizeted az albérletet vagy szobát életed végégi és ki leszel szolgáltatva másoknak. Az is vicces amikor örökült lakással flexelnek ezzel.
2023. nov. 20. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!