Éretlen egy ilyen férfi?
Ha valaki 20 évesen vesztette el a szüzességét és lassan 22 lesz, de ennek ellenére még a szüleinél él, akkor éretlen?
Lassan tervezek elköltözni, Budapestre, ha lesz pénzem albérletre és találok hozzá munkát, de kicsit kellemetlennek érzem, hogy még mindig a szüleimnél lakom vidéken. A közösbe annyit adok be, hogy néha bevásárolok, de szüleim nem is nagyon várnak többet. Most fejeztem be az egyetemet, de még nincs munkám a szakterületemen, úgyhogy elvállaltam egy kiszállító munkát helyben és mellette képzem magam, szakmabeli munkákra jelentkezem.
Van felelősségérzetem, de nem tudom többet kéne-e beadni a közösbe vagy inkább csak elköltözni, exbarátnőm mindig azt mondta, hogy éretlen vagyok, meg menniyre gáz, hogy a szüleimmel élek, bezzeg ő már önálló és nem tartunk ugyanott az életben, mellé egy érettebb férfi kell, stb...
Úgyhogy pár hete meguntam és dobtam.
De még mindig itt van a fejemben a gondolat, hogy van igazság abban, amit mondott és fusztrál, hogy még mindig nem kaptam szakmábavágó munkát.
Maradhatsz a mamahotelben, minket nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!