Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éretlen egy ilyen férfi?

Éretlen egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Ha valaki 20 évesen vesztette el a szüzességét és lassan 22 lesz, de ennek ellenére még a szüleinél él, akkor éretlen?

Lassan tervezek elköltözni, Budapestre, ha lesz pénzem albérletre és találok hozzá munkát, de kicsit kellemetlennek érzem, hogy még mindig a szüleimnél lakom vidéken. A közösbe annyit adok be, hogy néha bevásárolok, de szüleim nem is nagyon várnak többet. Most fejeztem be az egyetemet, de még nincs munkám a szakterületemen, úgyhogy elvállaltam egy kiszállító munkát helyben és mellette képzem magam, szakmabeli munkákra jelentkezem.

Van felelősségérzetem, de nem tudom többet kéne-e beadni a közösbe vagy inkább csak elköltözni, exbarátnőm mindig azt mondta, hogy éretlen vagyok, meg menniyre gáz, hogy a szüleimmel élek, bezzeg ő már önálló és nem tartunk ugyanott az életben, mellé egy érettebb férfi kell, stb...

Úgyhogy pár hete meguntam és dobtam.

De még mindig itt van a fejemben a gondolat, hogy van igazság abban, amit mondott és fusztrál, hogy még mindig nem kaptam szakmábavágó munkát.

2023. nov. 17. 01:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
igen éretlen. úristen milyen undorító világban élünk. már 1 évesen el kellet volna költöznöd
2023. nov. 17. 02:20
 2/23 A kérdező kommentje:
de én 22 vagyok, szüleimet nem zavarja, legalábbis nem mondják, lehet titokban zavarja őket kicsit, ha tanulnék más lenne a helyzet
2023. nov. 17. 02:41
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nincs veled problema, hisz felismerted mit kell tenned es mar haladsz az uton...
2023. nov. 17. 02:48
 4/23 anonim ***** válasza:
78%
"Van felelősségérzetem, de nem tudom többet kéne-e beadni a közösbe vagy inkább csak elköltözni, exbarátnőm mindig azt mondta, hogy éretlen vagyok, meg menniyre gáz, hogy a szüleimmel élek, bezzeg ő már önálló és nem tartunk ugyanott az életben, mellé egy érettebb férfi kell, stb..." Kedves exbarátnőt én felkérdezném, hogy mi jogosította fel arra, hogy ítélkezzen rajtad egyrészt, pláne úgy, hogy az ingatlanárak az egekben, és egy albérlet havi díját is nehéz összespórolni. A másik, hogy ő mit tud beletenni a kapcsolatba azonkívül, hogy önellátó? A testét, vagy mi?
2023. nov. 17. 03:08
 5/23 anonim ***** válasza:
55%

Az embert éretté az teszi, hogy saját maga hozza az élete döntéseit és vállalja a döntései következményeit.

Hogy ki hol lakik, az lehet anyagi helyzet függvénye, hogy hány évesen szexelt, teljesen lényegtelen (kb.12 éves kortól ivarérett az ember), ha meg a nő elégedetlen, el kell engedni.

2023. nov. 17. 03:39
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

A leírtak miatt nem.

Viszont maga a tény, hogy ilyen kérdést kiír arra utal, hogy van még hová fejlődnie a személyiségének.

2023. nov. 17. 06:30
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

Se a szüzesség elvesztésének időpontjához, se az otthon lakáshoz nincs köze.

Egyébként én már jártam úgy hogy olyan támadt rám "nem tudod mit jelent egyedül élni és számlákat fizetni" mondattal, aki szülinapjára lakást kapott anyucitól. Valószínűleg Kérdezőnek beszóló barátnő is hasonlóan járt.

A mai ingatlanárak mellett rendkívül nehéz elindulni.

2023. nov. 17. 07:03
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy éretlen. Nem találtál munkát a szakmádban, ezért elvállaltad, ami adódott, nem a sült galambot vártad. 22 éves vagy, hova rohannál? A volt barátnőd túl sokat képzel magáról, előbb-utóbb jó nagyot fog koppanni. Jól tetted, hogy dobtad.

N

2023. nov. 17. 07:21
 9/23 anonim ***** válasza:
41%

Éretlen vagy igen.

De azt sajnálom hogy ilyen apróság miatt dobtad a barátnődet.

2023. nov. 17. 07:55
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
A volt barátnőd a gáz, hogy azt gondolja, az embernek iskola után azonnal van lakása meg kocsija meg jó sok lóvéja, amit ő elb...hat.
2023. nov. 17. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!