Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi jobban szereti, ha...

Egy férfi jobban szereti, ha ő hódíthatja meg a nőt?

Figyelt kérdés

Gondolom attól férfiasabbnak érzi magát, mint hogyha csak megadja magát a nőnek.

Vagy hogy van ez?

Aki azt szereti, hogy kezdeményezzen/támadja le a nő, az mitől érzi magát férfiasnak?

2023. nov. 10. 14:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%

Attól függ,embere válogatja.Nálunk kölcsönös volt,de

az nagyon tetszett,mikor a két kezét úgy tette le a pultra ami előtt

éppen álltam,hogy se jobbra,se balra...Az nagyon jó érzés volt,nőként.. :-)) Nyilván ezt már megelőzte egy randi,de ez volt az amikor először

kimutatta nyíltan hogy mit akar.. :-)31 éve volt..

2023. nov. 10. 14:51
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Senki nem szeret feleslegesen bajóldni meg küszködni, minél egyszerűbben és gyorsabban összejön valami annál jobb.

Mitől érzi magát férfiasnak?? Alapból annak érzi magát.

Amúgy alapból az is dob a férfiasságon ha a nő kezdeményez mert akkor ő a felsőbb kategóriába tartozik.

2023. nov. 10. 14:52
 3/18 A kérdező kommentje:
2, értem amit mondasz, kellhet egy löket a dolognak. Ez még nem jelenti, hogy a nő le is teperi a férfit és mindenben ő lesz az irányító.
2023. nov. 10. 14:56
 4/18 anonim ***** válasza:
23%
Én mindenképp. De átlagba is azt mondja a pszichológia, hogy ez a "vadászösztön" benne van a férfiakban, ami ha kibontakozhat, és ő hódíthatja meg a nőt, akkor az sokkal sikeresebbé teszi a párkapcsolatot, mert a férfinek ez önbizalmat ad, sikerélményt, megélheti a kapcsolatban a belekódolt "férfi szerepet". És a nőt is sokkal jobban fogja értékelni. Mint ahogy pl. állatoknál is egy préda megszerzése nem olyan érdekes, ha csak odafekszik a préda, hogy tessék itt vagyok.
2023. nov. 10. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:
17%
#3 félreértetted...nem a nő érzi magát felsőbbnek hanem a férfi.
2023. nov. 10. 15:01
 6/18 A kérdező kommentje:
Vagy a préda ugrik a vadász szájaba, mi?
2023. nov. 10. 15:01
 7/18 A kérdező kommentje:
5, én is így értettem. Hogy a férfi férfiasabbnak érezheti magát, ha jelzi a nő valahogy egyértelműen, hogy be lehet vetnie magát, de vese be magát, ne a nő tegye meg ezt.
2023. nov. 10. 15:03
 8/18 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem azok a férfiak szeretik ha a nők kezdeményeznek, akik önbizalomhiányosak vagy lusták. De azok később se fogják megerőltetni magukat jobban...
2023. nov. 10. 15:07
 9/18 anonim ***** válasza:
43%
Én úgy voltam vele, mivel mindig a nő dönt, feleslegesen nem strapálom magam. Ha akartak valamit úgyis jöttek, szó nélkül.
2023. nov. 10. 15:12
 10/18 anonim ***** válasza:
55%

Ezt a nők szeretik ha "küzdenek értük" ha egy pasi teper nekik, hogy hódítsa őt meg.

Minek?

Ennek kölcsönösnek kellene lennie, utálom ha játssza magát valaki, úgymond kéreti, elvárja h te teperj nála, ő meg ül a babérjain, aztán majd talán úgy dönt h okés ennyi elég, most már elmegyek vele....

2023. nov. 10. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!