Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Több szőke nő van, mint szőke...

Több szőke nő van, mint szőke férfi? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre, hogy igen.

Ja, és természetesen a természetes szőkére gondolok.

2023. okt. 31. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon ritka Magyarországon a természetes szőke női haj felnőttkorban, legtöbben még a sötétszőkék is ráfestenek vagy színeznek.
2023. okt. 31. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Hol vetted ezt észre? Magyarországon alig vannak természetes szőke felnőttek. A legtöbb szőkének felnőttkorára besötétül a haja és vagy olyan seszínű lesz, hogy inkább befesti, vagy olyan sötétszőke lesz, amit a köznyelvben már világosbarnának hívunk. Honnan tudod megállapítani valakiről ránézésre, hogy természetes e a hajszíne vagy festett? Attól, hogy valakinek nem szinte fehér haja, még nem jelenti, hogy nem festett. Akiket látsz szőkéket, azoknak nagyrésze festettszőke, csak egy természetesebb árnyalatot választottak.
2023. okt. 31. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Igen több van, én is így látom.

Volt osztályodba 11:5 arányba voltak többségben a lányok. Ebből szőkék 6:1 arányban lány többségben (konkrétan 1 fiú).

Mikor új osztályba kerültem ott kb. hasonló volt a fiú-lány arány, de szőkék aránya 7:4.

Nem tudom miért, de ez főként genetikától függ. De azért szoktam látni szőke fiúkat is az utcán, annyira mint lányokat.

2023. okt. 31. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

3as vagyok

*osztályomban

És a 7:4 arányba is lány többség. Senki nem festette a haját, tilos is volt. Plusz volt még egy vörös lány.

2023. okt. 31. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
33%
Nekem is úgy tűnik, mintha többen lennének, mint a szőke férfiak, de lehet, hogy csak szőkenős viccek miatt jobban odafigyelünk rájuk.
2023. okt. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!