Több szőke nő van, mint szőke férfi? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy igen.
Ja, és természetesen a természetes szőkére gondolok.
2023. okt. 31. 18:04
1/5 anonim válasza:
Nagyon ritka Magyarországon a természetes szőke női haj felnőttkorban, legtöbben még a sötétszőkék is ráfestenek vagy színeznek.
2/5 anonim válasza:
Hol vetted ezt észre? Magyarországon alig vannak természetes szőke felnőttek. A legtöbb szőkének felnőttkorára besötétül a haja és vagy olyan seszínű lesz, hogy inkább befesti, vagy olyan sötétszőke lesz, amit a köznyelvben már világosbarnának hívunk. Honnan tudod megállapítani valakiről ránézésre, hogy természetes e a hajszíne vagy festett? Attól, hogy valakinek nem szinte fehér haja, még nem jelenti, hogy nem festett. Akiket látsz szőkéket, azoknak nagyrésze festettszőke, csak egy természetesebb árnyalatot választottak.
3/5 anonim válasza:
Igen több van, én is így látom.
Volt osztályodba 11:5 arányba voltak többségben a lányok. Ebből szőkék 6:1 arányban lány többségben (konkrétan 1 fiú).
Mikor új osztályba kerültem ott kb. hasonló volt a fiú-lány arány, de szőkék aránya 7:4.
Nem tudom miért, de ez főként genetikától függ. De azért szoktam látni szőke fiúkat is az utcán, annyira mint lányokat.
4/5 anonim válasza:
3as vagyok
*osztályomban
És a 7:4 arányba is lány többség. Senki nem festette a haját, tilos is volt. Plusz volt még egy vörös lány.
5/5 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnik, mintha többen lennének, mint a szőke férfiak, de lehet, hogy csak szőkenős viccek miatt jobban odafigyelünk rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!