Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy férfi jobban szereti, ha...

Egy férfi jobban szereti, ha ő hódíthatja meg a nőt?

Figyelt kérdés

Gondolom attól férfiasabbnak érzi magát, mint hogyha csak megadja magát a nőnek.

Vagy hogy van ez?

Aki azt szereti, hogy kezdeményezzen/támadja le a nő, az mitől érzi magát férfiasnak?

2023. nov. 10. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem attól férfias valaki mert teper. Valaki vagy férfias, vagy nem.
2023. nov. 10. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

10, én se fogok teperni értük az tuti szent, sokan csak játsszák az agyukat, ego boost, hülyítenek, húznak, nem szeretem ha palimadárnak néznek, ez nem nekem való.

Ők meg semmi, ahogy mondod.

2023. nov. 10. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem szeretem az ilyen kéretős nőket, felesleges körök futása nekem, nemrég ki is ábrándultam egy ilyen nőből, aki amúgy tetszett, de a viselkedése zavart. Én azt szeretem, ha a nő tud társaság lenni. Ne szedjen fel, én se szedem őt fel, de mégis kialakul a dolog, mert meg tud nevettetni, aztán én is őt, aztán megy a dolog. De aki fadarab csaj azzal nem tudok mit kezdeni.
2023. nov. 10. 15:22
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy ilyen kéretéssel könnyen kihasználnak, észre sem veszed, ezért nem megyek bele. Ha nincs kölcsönösség, azt megette a fene.
2023. nov. 10. 15:28
 15/18 A kérdező kommentje:

Jaj, de nem arra gondolok, hogy nincs kölcsönösség és csak kéreti meg kínálgatja magát a nő a semmibe, hanem hogy egy férfinek talán jobb érzés ha ő a vezér. Ha ő teszi meg azt a lépést, hogy mondjuk megcsókolja a nőt, mivel már az előzményekben kapott elegendő egyértelműsítő jelet, hogy a nő is ezt akarja.

Talán az lehet a baj, hogy már sokan viselkednek így, ahogy írjátok, emiatt sok férfi nem is lép inkább, ami érthető, csak hát akkor mi van ha a nő pont nem ilyen és egy vezérre vágyik, akkor te ülsz duzzogva, hogy hát lépjen ő ha akar valamit? De elhiszem, hogy sok ilyen nő van, csak azért az látszik, ha valaki meg nem.

2023. nov. 10. 18:47
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Eleve értelmezhetetlen ez a "meghódítás" dolog.

Ha két ember szimpatikus egymásnak, akkor simán csak hagyni kell alakulni a dolgokat és kész. Mindkettőnek tennie kell érte, mindkettőnek kell adnia a jeleket.

2023. nov. 10. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem pl. most van elég egzisztenciális dolgom amin dolgozok, ez egy magamnak csinált létra amit meg kell másznom, ez mellett még arra a nöre se hajtok rá, aki az esetem. Nem kell ezt túlgondolni, hogy miért nem csókol meg, lehet nem férsz neki bele az életébe millió egy dolog miatt.
2023. nov. 10. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

"Ha ő teszi meg azt a lépést, hogy mondjuk megcsókolja a nőt, mivel már az előzményekben kapott elegendő egyértelműsítő jelet, hogy a nő is ezt akarja."

Te se mered megcsókolni, pedig a nő is kezdeményezhet, mit pampogsz!

"csak hát akkor mi van ha a nő pont nem ilyen és egy vezérre vágyik"

Vezér, na ne nevettess!

2023. nov. 11. 03:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!