Egy férfi jobban szereti, ha ő hódíthatja meg a nőt?
Gondolom attól férfiasabbnak érzi magát, mint hogyha csak megadja magát a nőnek.
Vagy hogy van ez?
Aki azt szereti, hogy kezdeményezzen/támadja le a nő, az mitől érzi magát férfiasnak?
10, én se fogok teperni értük az tuti szent, sokan csak játsszák az agyukat, ego boost, hülyítenek, húznak, nem szeretem ha palimadárnak néznek, ez nem nekem való.
Ők meg semmi, ahogy mondod.
Jaj, de nem arra gondolok, hogy nincs kölcsönösség és csak kéreti meg kínálgatja magát a nő a semmibe, hanem hogy egy férfinek talán jobb érzés ha ő a vezér. Ha ő teszi meg azt a lépést, hogy mondjuk megcsókolja a nőt, mivel már az előzményekben kapott elegendő egyértelműsítő jelet, hogy a nő is ezt akarja.
Talán az lehet a baj, hogy már sokan viselkednek így, ahogy írjátok, emiatt sok férfi nem is lép inkább, ami érthető, csak hát akkor mi van ha a nő pont nem ilyen és egy vezérre vágyik, akkor te ülsz duzzogva, hogy hát lépjen ő ha akar valamit? De elhiszem, hogy sok ilyen nő van, csak azért az látszik, ha valaki meg nem.
Eleve értelmezhetetlen ez a "meghódítás" dolog.
Ha két ember szimpatikus egymásnak, akkor simán csak hagyni kell alakulni a dolgokat és kész. Mindkettőnek tennie kell érte, mindkettőnek kell adnia a jeleket.
"Ha ő teszi meg azt a lépést, hogy mondjuk megcsókolja a nőt, mivel már az előzményekben kapott elegendő egyértelműsítő jelet, hogy a nő is ezt akarja."
Te se mered megcsókolni, pedig a nő is kezdeményezhet, mit pampogsz!
"csak hát akkor mi van ha a nő pont nem ilyen és egy vezérre vágyik"
Vezér, na ne nevettess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!