Hölgyek nektek bejön olyan férfi akinek viselkedése modora olyan mint Dr House-nek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 22:55
1/14 anonim válasza:
A Dr House egy film, mi meg a valóéletben vagyunk.
2/14 anonim válasza:
1: Téveds! A "Dr House" egy karakter neve egy amerikai tv sorozatban. Mi meg magyarországon vagyunk. Bár pont ma tanultam meg, hogy "helyesen" Magyarországon.
3/14 A kérdező kommentje:
Esetleg a kérdésre is válaszolnátok?
2023. nov. 15. 23:35
6/14 anonim válasza:
Nem jönnek be az arrogáns, öntelt fa.kalapok. A sorozat amúgy tetszett.
7/14 anonim válasza:
Engem taszítana a House személyiség. Bár az is igaz hogy ehhez orvosi diploma meg tehetség is kéne ami benned Kérdező nincs meg. Igaz tudsz te bunkó/arrogáns lenni diploma nélkül is.
8/14 anonim válasza:
Nekem bejönne,ha akkora tudás is párosul hozzá. Aki viszont a nagy semmire ilyen arrogáns,az felejtős.
9/14 anonim válasza:
Számomra a tudás, tehetség sem teszi megbocsájthatóvá ezt a szintű jellenhibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!