Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éretlen egy ilyen férfi?

Éretlen egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Ha valaki 20 évesen vesztette el a szüzességét és lassan 22 lesz, de ennek ellenére még a szüleinél él, akkor éretlen?

Lassan tervezek elköltözni, Budapestre, ha lesz pénzem albérletre és találok hozzá munkát, de kicsit kellemetlennek érzem, hogy még mindig a szüleimnél lakom vidéken. A közösbe annyit adok be, hogy néha bevásárolok, de szüleim nem is nagyon várnak többet. Most fejeztem be az egyetemet, de még nincs munkám a szakterületemen, úgyhogy elvállaltam egy kiszállító munkát helyben és mellette képzem magam, szakmabeli munkákra jelentkezem.

Van felelősségérzetem, de nem tudom többet kéne-e beadni a közösbe vagy inkább csak elköltözni, exbarátnőm mindig azt mondta, hogy éretlen vagyok, meg menniyre gáz, hogy a szüleimmel élek, bezzeg ő már önálló és nem tartunk ugyanott az életben, mellé egy érettebb férfi kell, stb...

Úgyhogy pár hete meguntam és dobtam.

De még mindig itt van a fejemben a gondolat, hogy van igazság abban, amit mondott és fusztrál, hogy még mindig nem kaptam szakmábavágó munkát.

2023. nov. 17. 01:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%

Tán te is mamahoteles vagy mint a kérdező? 🤣

2023. nov. 17. 08:25
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Ez így még teljesen normális,hogy még 22 sem vagy.Ha majd 30 évesen is a szüleidnél laksz,az már gázos lenne.

Az ex barátnődet ami illeti,örülj,hogy ex!Amit gondolok róla,inkább nem írom le XD!

Felejtsd el,amit az exed mondott és ne aggódj e miatt.

2023. nov. 17. 08:31
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
11: neked meg a segged alá raktak mindent a szüleid? XD
2023. nov. 17. 09:02
 14/23 anonim ***** válasza:
69%

Szakmádba igyekezz elhelyezkedni, ez fontos, még ha bagóért is.

Az, hogy milyen lapokat kapsz, s abból kell majd játszanod, na ez mutatja meg mire is vagy képes, ne abból vegyél mintát, hogy néhány embernek gyakran van "royal flush-e".

A ház ügyről meg annyit, hogy az emberek nagy részének nincs is kecója, bankoké.

Legyen vmi célod, terved, mert így nem lesznek sikereid, akkor meg honnan lenne önbizalom.

Céltudatosság, később majd a sikeresség nagyon is vonzóvá tesz, bárhogyan is nézel ki.

2023. nov. 17. 09:04
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
#11 Hagyjuk már ezt a mamahotel, értelmetlen, senkiháziak beszólását. Ezt már elsütöttétek 100x-szor. Már unalmasabb, és szánalmasabb mint elsőnek, menjél, aztán csókolj be a kérdező exbarátnőjének. Lakjatok szigorúan külön-külön házban, egyedüli háztartásvezetéssel mert attól igazán nagybetűs felnőttek lesztek. Kiegészítenétek egymást, zsák a foltját.
2023. nov. 17. 14:38
 16/23 anonim ***** válasza:

A lányok/nők hamarabb érnek. Ebben a korban számukra 6-8 évvel idősebb férfi, lenne az ideális korkülönbség a nekik.

Neked 17-18 éves lányt kellene keresned mert neki te vagy az érett.

Amúgy szerintem különösebb baj nincs veled szerintem.

2023. nov. 17. 17:42
 17/23 A kérdező kommentje:

Megyek akkor vadászni gimis végzősökre 😂

Aztán kiderül hogy hozzájuk is "éretlen" vagyok

2023. nov. 17. 18:44
 18/23 anonim ***** válasza:
78%
#17 Tesó, nem éri meg, bocsi, hogy tesózlak, de talán így jobban megérintelek. Most annyi vagyok, ahány évesen elvesztetted a szüzességed, én 15 éves koromtól 18-ig folyamatosan "kergettem" a lányokat, mindig kapcsolatban akartam lenni, szinte társfüggő voltam még majdnem gyerekként. Megfelelési kényszerem lett, és mindig azt néztem, hogy épp hogy nézek ki. Ebből kialakult egy jó kis szociális fóbia, aminek végén azt hittem mindenki engem néz. Ez persze az én példám, de én már le is sz@rom az összes párkapcsolatot. Majd jön, ha jönnie kell, szerintem te is tegyél így.
2023. nov. 17. 19:07
 19/23 A kérdező kommentje:

#18 csak vicceltem. Nem akarok senkire sem vadászni.

Így is van elég gondolom, munkát kell találnom, egy nővel csak több probléma lenne és nehezebb lenne fókuszálni a munkámra.

2023. nov. 17. 23:11
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

Visszavonom az előbbit, több ok miatt, véleményem szerint valóban éretlen vagy, ha egy nő “miatt” nem tudsz a munkádra koncentrálni és csak a probléma van vele. Kétszer annyit éltem mint te… minek kérdezel, ha nem tiszteled mások véleményét és fel sem merül benned, hogy igaza lehet. Így valóban nem lehet rajtad segíteni. Okkal nem fogsz kelleni/nem kellesz a korodbeli nőknek. Eljön az idő amikor belátod, hogy a 4-5 évvel fiatalabb nő mennyivel ideálisabb lett volna/lenne hozzád…de ilyen jellemmel és hozzáállással még nagyon sok és fájdalmas pofára esés vár rád.

Amit meg is érdemelsz.

Kellemes tapasztalat szerzést és érési fázist kívánok…

2023. nov. 18. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!