Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy jó alvó?

Mennyire vagy jó alvó?

Figyelt kérdés
Végig szoktad aludni az éjjelt?
2023. nov. 16. 21:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó alvó vagyok, bármikor tudok aludni, nappal is és éjjel is. Felébredni nem szoktam gyakran, viszont alvás előtt mindenképp el kell mennem wc-re, mert arra viszont ritkán fel tudok ébredni. De akkor meg az a baj, hogy már csak akkor, ha nagyon kell. :D

De vissza is tudok aludni pillanatok alatt. A kutyám cseszeget néha álmomban, jön kuckózni, meg rámtapos, mikor helyezkedik, de akkor is csak fordulok egyet és minden jó.

Viszont én nem tudok úgy felkelni, hogy kinyitom a szemem és mehet. Idő kell, hogy magamhoz térjek, ha hirtelen felébresztenek, akkor meg borzasztó vagyok. Mondanak valamit és nem értem, ha válaszolok, még akkor sem biztos, hogy emlékszem utána.

2023. nov. 16. 22:16
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Hetkozben rossz, hétvégén jó alvó vagyok. De hetkozben csak azért, mert rá vagyok kényszerítve a korankeles miatt.
2023. nov. 16. 22:20
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Pisi olyan 2-5 óra között akkor megébredek autómatokusan minden éjjel, párom is.Együtt megyünk pisilni majd vissszaalszunk.Jó alvók vagyunk.Napi 8 órát alszom 23h-7óráig.Tovább nem tudok aludni.Régen aludtam 11ig is.de akkor később feküdtem.
2023. nov. 16. 22:26
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Régen nagyon jó alvó voltam, de valami megváltozott már az egyetem alatt is és most is, hogy már dolgozom és vannak gyerekek. Nem foghatom a gyerekekre a rossz alvást, mert bár a legkisebb is csak egy éves, mégis legkésőbb este 8-fél 9 körül alszanak. Simán megtehetném, hogy lefekszem én is velük, mégis fent vagyok akár fél 2ig is. Hiába fekszem be az ágyba 11 körül, nem tudok elaludni, nem érzem álmosnak magam. Reggel meg korán kelés, suli, ovi miegymás.

Hétvégén simán alhatnék tovább de akkor is legkésőbb 7kor már ébren vagyok.

2023. nov. 16. 22:28
 15/32 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek a válaszokat. Kiskoromban borzasztó rossz alvó voltam.
2023. nov. 16. 22:30
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Sok ève van alvászavarom, és semmi nem segített eddig, az alváslabor sem.
2023. nov. 16. 22:39
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
2023. nov. 16. 22:48
 18/32 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nekem az elalvással vannak gondjaim. A legkisebb nesz is bezavar, sokáig forgolódom. De amint sikerül elaludnom, semmi nincs, ami felébreszt, sajna néha az ébresztő sem 😄

P

Kb 5-6 óra alvással működöm, ha annál többet alszom, akkor egész nap olyan vagyok, mint a mosott...

Mintha egy percet sem aludtam volna, majd leragad a szemem, alig tudok koncentrálni.

2023. nov. 17. 00:28
 19/32 anonim ***** válasza:
72%
Ez attól is függ ki milyen típus a bioritmusa szerint, bagoly vagy pacsirta. Én este/éjszaka szeretek "dalolászni", akkor is ha reggel menni kell!
2023. nov. 17. 01:24
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok jó alvó,csak altatóval

tudok aludni.

2023. nov. 17. 02:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!