Mit gondolnátok egy olyan nőről, akinek hitéleti foglalkozása van, mégis dekoratívan öltözködik?
9
A mindenható és tévedhetetlen Isten rebootolta az egészet vagy miért? :D
Amúgy mikor olyan passzban leszek, mindenképp folytatom. Tulanjdonképp egy dark fantasy, ahol a főgóré egy szadista diktátor, akit a nép éltet. Kár, hogy egyesek hisznek benne. Gandalfban miért nem hisznek? Ő legalább jófej volt.
"A mindenható és tévedhetetlen Isten rebootolta az egészet vagy miért? :D"
Lényegében igen. Olyan szinten, hogy azt a részt amit te olvastál, azt ma a zsidóság követi, a kereszténység nem.
A keresztények lényegében olyan zsidók, akik elfogadták Jézust megváltónak. A zsidó-zsidók nem. Ennyi a különbség.
És nézd meg mennyiben különbözik a zsidóság és a kereszténység élete. Kb ég és föld.
Szóval ovlasd csak tovább. Kb úgy idéztél most, mintha a Star Warsból úgy magyaráztál volna, hogy nem tudod, hogy Anakinból lesz Darth Vader:D
14
Ha ennyire nem fontos az Ószövetség, akkor egyházi érettségin miért volt pont annyi tétel belőle, mint az Újszövetségből? (Református iskoláról van szó, nem zsidóról. 4 éve végeztem, az azért még nem volt olyan rég.)
Sőt, a Bibliát, amit a nyáron elkezdtem olvasni az elejétől, az iskola adta még 9.-ben. S az is az Ószövetséggel kezd, majd vált az Újszövetségre, mikor annak vége.
15, mi a többes szám?
16, egyházi iskolába jártál és ilyen szinten nem vágod... Jézust, és az egész lényegét?
Akk hagyjuk inkább.
17
Éppen az, hogy vágom. Én megtanultam, amiket kellet. Nem elhittem, mint a fogtündért.
19
Miért? Abban Isten meggondolta magát, s valami teljesen más témát adott a írók kezébe, ezzel beismerve, hogy valamit nagyon elcseszett?
Mert elvileg ugye a Biblia Isteni ihletéső. Isten szava van benne leírva, átírni meg nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!