Lehet úgy élni hogy az ember csak emberekkel foglalkozik ?
"Mivel sokkal jobban megtud érteni minket egy ember"
És ezt mi alapján állítod? A gép esetében egyértelmű utasítások vannak, amiket nem értelmezhet félre, így azt csinálja, amit mondasz neki.
Ezzel szemben egy ember félreértheti és feltételezhet dolgokat.
Hát Kérdező
Önmagában nem lenne rossz ötlet csak emberekkel foglalkozni, ugyanakkor ezzel a kérdéssel pont meg is cáfoltad, hogy
1. alkalmas lennél rá
2., hogy egy emberrel könnyebben megérteted magad:D
Mivel 4 válaszolóból 3nak nemigazán jött át pontosan mi is a szándék:D És ez bizony elég magas arány ahhoz, hogy a hiba nem feltétlenül (csak) a vevőben legyen, de bizony a jeladóban is:D
Bocs, de ne számolj azok közé, akik értik, hogy pontosan mit akar. Kétszer elolvastam és belekötöttem abba a tagmondatba, amit értettem és elég egyértelműen nem igaz.
Oh, elnézést XD
Há tkérdező... akkor mgé azt a 25%-ot is elvesztetted:D Jelenleg a válaszolóid 0%-a érti miről beszélsz:D
(Vagy! Ő az átlagemberekkel ellentétben valóban mélyenszántó gondolatok operáló művészlélek, és mivel nem értjük...
...mi mind hülyék vagyunk.)
Az lehetetlen, hisz leírta, hogy az emberekkel könnyebb megértetni magunkat. Képzelem milyen lehet, amikor a géppel próbálja megértetni magát. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!