Bulcsando kérdése:
Lehet úgy élni hogy az ember csak emberekkel foglalkozik ?
Figyelt kérdés
Arra jöttem rá hogy magunk a természettel való megértetése a végén ugyan abba torkollik mint ha csak egy emberrel értetnénk meg magunkat, amikor már gondolkodó gépet építünk ki tehát érdemesebb csak emberekkel foglalkozni és megvárni amíg annyira értelmesre fejlesztik a programozók a mesterséges intelligenciát hogy már szavakkal lehet programozni ? Mivel sokkal jobban megtud érteni minket egy ember mint amikor elkezdjük a környezetet programozni meg gépeket építeni ? Bár valahogy nekem olyan érzésem van mint ha kizárnánk evvel a valóság egy részét de talán mert rossz a kapcsolatom az emberekkel2023. szept. 11. 02:56
11/11 anonim válasza:
Érdekes, hogy egy jó sör után meg kb értem... Kérdező, szerintem hagyd meg a dolgokat a maguk aktuális, hétköznapi valójában létezni! Nincs értelme kismillió gondolatot begyűjteni dolgokról, emberekről, intelligenciáról, utópisztikus merengésekről, satöbbikről, ha a ténylegesen, aktuálisan létező mivoltukban kerülöd velük a találkozást tulajdonképpen, és megfejtéseket gyártasz megélések nélkül. Csak élj, bßd, semmi más nem vezet a tényleges jó irányba, főleg ha hobbid a megfejteni akarás. Ami önmagában kudarc, a valóság egyszerű résztvevőjeként pedig lehetőségek tárháza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!