Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen döggöljön meg a...

Miért ilyen döggöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás van mostanában?

Figyelt kérdés

Nem provokáció, meg nem kitaláció, csak kérdezem mi van mostanában az emberekkel.

A lényeg, benne vagyok egy fotós facebook fórumban, ahol betették, hogy vasútvonalakat zárt be a kormány, és aki érdekel fogjunk össze és akkor fotózunk bezárt vasútállomásokat.

Az egyik hozzászóló fórum tag(fideszes amúgy), beírta, ez is a tetves Ukrajna miatt van, el kéne őket pusztítani mind egy szálig. Ez a hozzászólás sok lájkot, ölelést kapott, aki meg rákomentelt, hogy normális vagy-e emberek halálát akarod? Ő meg ráírt, igen azt akarom, pusztuljon el minden ukrán.

Én is ráírtam, hogy normális vagy-e , hogy ezt szeretnéd, meg vannak kárpátaljai ismerőseim, ők pont a putyint utálják, meg aggregátorról megy sok helyen az áram, mivel az oroszok szétlőtték az infrastruktúrát. Erre ő visszaír, de a kárpátaljai magyarok agymosottak, amerikai propagandát fújják. Ráválaszolok, de mondom hogy lenne amcsi propaganda ok nélkül, milliók elüldözése, meg tízezrek megölése, meg biztos te tudod jobban, aki idehaza él, mint ők akik közül több már a frontot megjárta.

Erre ő már annyit írt, hogy kamu volt Bucsa is, meg a többi, meg a kárpátaljai magyarok agymosottak, nem értik miért kell megölni az ukránokat. Egy másik ráír, megérdemelték, hogy kitüntették Moszkvában a bucsai mészárlás vezetőjét.

A durva, hogy az ő hozzászólásait lájkolták fel, meg írták rá mások, hogy nekik február 24 óta ünnep, mert Putyin végre rendet tesz.

Meg nekem írták, jó lenne felokosítanám a kárpátaljai magyar ismerőseimet, hogy rossz oldalon állnak, és inkább a putyint kéne támogatniuk meg a nácimentesítést.

Mondom ember, ti tudjátok gondolom jobban, mit kéne gondolniuk. Én inkább ukrajnai magyaroknak hiszek, mint a netem megmondóknak.

Ez után ki is léptem a csoportból, komolyan tényleg ez a gondolatvilág az országban? Meg más is rákomentel, Kijevvel az kellett volna ,mint Nagaszakival, atomot rá.

Ja meg kb 1000 fős csoport ez, és meglepődtem, hogy ma sokan emberek halálát kívánják.

2023. nov. 10. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Szörnyű.

Én is kiléptem volna abból a csoportból.

Most legalább érted, kikből jön össze a sokadik kétharmad a Fidesznek.

2023. nov. 10. 12:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Meg az volt a legdurvább ,hogy a kárpátaljai magyar ismerőseimet, agymosotozták akik valóban látják mi az a putyini világ. De ők jobban tudják a szoba melegéből, hogy el kell pusztítani mident ami Ukrajna. Meg halál rájuk stb.. Meg mennyire megérdemlik, az egész háborús pusztítást. Én aki szóvátettem mit gondalnak magukról vicces emojikat kaptam, aki meg ukránok halálát kívánta az rengeteg tetsziket.

Meg más fideszes ismerősöm is ilyen, nem engedték lejátszani a magyar himnuszt Ungváron bombázzuk a városaikat sz@rrá. A kettő rohadtul nem egyforma súllyú, de hát hiába.

Szóval mi van az emberekkel?

2023. nov. 10. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Ahogy az első is írja, nagyjából az ilyenek emberekből áll a fidesz szavazóbázisa.

De ha őszinték akarunk lenni, a fidesz is egy tünet, és magyarok többsége régóta ilyen: nagyszájú, de lusta és borzasztóan egyszerű emberek, akik még gondolkodni is lusták, nem haladnak az életben, ezért szükségük van arra, hogy vkit szidni lehessen.

Durván fogalmazva: akik ilyen hozzászólásokat írnak, frusztrált prolik.

Egyébként az utóbbi 10-15 év szépen megmutatta, mennyi sötét ember van az országban: szavazások, covid, háború stb.

Még értelmesebbnek gondolt emberektől is akkora baromságokat olvastam a covidos konteóktól kezdve az oroszpárti baromságokig, a transzneműken való élcelődésig, h hihetetlen. (Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem épp a nyelveket beszélő sportos emberektől olvastam ilyeneket, khm.)

Az biztos, hogy óriási gondok vannak az átlag magyar fejében. az mondjuk tényleg elképesztő, h vki 20 kg felesleggel a gyárból hazaérve el kaarja magyarázni, hogy kárpátaljai magyarok tévednek :D hiába az átlag magyar önbizalma határtalan.

2023. nov. 10. 14:38
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Alapból a magyar ilyen...
2023. nov. 10. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Mostanában? 30 éve ezt hallgatom. Akinek egy kicsit is jobban megy, az biztos "adócsaló"
2023. nov. 10. 17:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Bár amikor kitört a háború tavaly én sok fideszes ismerősömet sok ellenzékit is töröltem, a francba amikor elkezdték osztogatni szó szerint "halál az ukránra" " hála putyinnak háború van" meg ilyenek.

Rákérdeztem figyu ezt komolyan gondolod? És azt mondták igen. Meg én is inkább örüljek Ukrajna vesztének.

Egyetemen is volt olyan tanárom aki ezt mondta, 20 ezer orosz civilt gyilkolt le zelenszkij, mondtuk neki hogy? Miközben ez is számtalanszor megbukott orosz kamu. Akkor nincs mit tenni. Ha már itt is ez van.

Gyakran érzem ,hogy a társadalmunk brutál elaljasodott. Nem hittem el, hogy valaha ezt mondom ,de szégyenlem magyar vagyok.

2023. nov. 11. 06:14
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

6-ra:

#1 vagyok.

Teljesen megértelek. Én 50 éves vagyok, középiskolás voltam a rendszerváltáskor. Nagy reményekkel vártuk a rendszerváltást, nemcsak a jólétet illetően, hanem a közéletben, a politikában is valami sokkal jobbat reméltünk. Azt gondoltam, a nyugat-európai politikai kultúra itt is gyökeret fog ereszteni.

Hatalmas csalódás nekem, hogy ide jutottunk 33 év múltán és őszintén szégyellem magam a mai fiatalok előtt, mert higgyétek el, nem ilyen Magyarországot akartunk mi akkor.

Morálisan sokkal mélyebben vagyunk, mint a rendszerváltás körüli években.

2023. nov. 11. 17:56
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

Nálam, sajnos, már egy ideje tart az az állapot, miszerint szégyellem, hogy magyar vagyok. Olyan viselkedést, megnyilvánulásokat engednek meg hihetetlenül sokan, tisztelet a kivételnek, amivel még véletlenül sem szeretnék azonosulni, egy kalap alá kerülni.

Angolul tanulok mindent egyetemen, emiatt pedig a legtöbb kontaktom külföldikkel van, akikkel elég hamar komolyabb témákról is kezdtünk beszélni. Így egy ponton már arra is kilyukadtunk, hogy milyen rossz megítéléssel vannak az országról a különféle népek, és sajnos nagyon is igazuk van.. Annyira lehangoló ezt leírni, de már komolyan nem tudom anélkül elhagyni a házat, hogy legalább egy negatív atrocitás ne érne, és egyre jobban megvisel ez.

A FB-s kifejtésre reagálva; bár nem szerettem volna a kommentem nagyon a politika irányába tolni, ezt most mégsem tudom anélkül folytatni. Az a viselkedési minta, ami itt a kérdés alatt is boncolgatásra került, tipikus fideszes ismérv. Amikor habzó szájjal kívánják a másik vesztét, bukását, halálát, egyéb undormányokat, rendesen elkeseredem, hogy ilyen emberekkel van tömve az ország, ilyenekkel vagyok/vagyunk körbevéve. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy hogy engedhet meg magának ilyen viselkedést egy ember.. De ezek után ne is csodálkozzunk, hogy a tinik, még fiatalabbak úgy viselkednek, ahogy, mert ugyanezt látják, tapasztalják otthon is.

Annyira nem normális állapotok vannak, annyira egyszerűek, agresszívek sokan, hogy ebből biztos nem a közeljövőben mászik ki a nép. Ami szintén lehangol, hogy amikor sikerül, összejön valami, hiába nem verem nagy dobra, úgyis eljut mások fülébe, akkor meg kezdődik az aljas "mit örűsz'? úgyse viszed sokra!" kezdetű monológ.

Félelmetes, mennyi gonosz, romlott ember van itt, tisztelet a kivételnek...

2023. nov. 13. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Ez van,naponta belefut az ember,és a borzalmas hogy ettől elszigetelődni nem tudsz.Iskola,munkahely stb...Maximálisan megértem akik elhúztak innen.

Ha lenne bármilyen nyelvtudásom,azonnal húznék innen én is a családommal

együtt.

2023. nov. 15. 10:42
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Rossz a kategória.
2023. nov. 15. 13:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!