Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen döggöljön meg a...

Miért ilyen döggöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás van mostanában?

Figyelt kérdés

Nem provokáció, meg nem kitaláció, csak kérdezem mi van mostanában az emberekkel.

A lényeg, benne vagyok egy fotós facebook fórumban, ahol betették, hogy vasútvonalakat zárt be a kormány, és aki érdekel fogjunk össze és akkor fotózunk bezárt vasútállomásokat.

Az egyik hozzászóló fórum tag(fideszes amúgy), beírta, ez is a tetves Ukrajna miatt van, el kéne őket pusztítani mind egy szálig. Ez a hozzászólás sok lájkot, ölelést kapott, aki meg rákomentelt, hogy normális vagy-e emberek halálát akarod? Ő meg ráírt, igen azt akarom, pusztuljon el minden ukrán.

Én is ráírtam, hogy normális vagy-e , hogy ezt szeretnéd, meg vannak kárpátaljai ismerőseim, ők pont a putyint utálják, meg aggregátorról megy sok helyen az áram, mivel az oroszok szétlőtték az infrastruktúrát. Erre ő visszaír, de a kárpátaljai magyarok agymosottak, amerikai propagandát fújják. Ráválaszolok, de mondom hogy lenne amcsi propaganda ok nélkül, milliók elüldözése, meg tízezrek megölése, meg biztos te tudod jobban, aki idehaza él, mint ők akik közül több már a frontot megjárta.

Erre ő már annyit írt, hogy kamu volt Bucsa is, meg a többi, meg a kárpátaljai magyarok agymosottak, nem értik miért kell megölni az ukránokat. Egy másik ráír, megérdemelték, hogy kitüntették Moszkvában a bucsai mészárlás vezetőjét.

A durva, hogy az ő hozzászólásait lájkolták fel, meg írták rá mások, hogy nekik február 24 óta ünnep, mert Putyin végre rendet tesz.

Meg nekem írták, jó lenne felokosítanám a kárpátaljai magyar ismerőseimet, hogy rossz oldalon állnak, és inkább a putyint kéne támogatniuk meg a nácimentesítést.

Mondom ember, ti tudjátok gondolom jobban, mit kéne gondolniuk. Én inkább ukrajnai magyaroknak hiszek, mint a netem megmondóknak.

Ez után ki is léptem a csoportból, komolyan tényleg ez a gondolatvilág az országban? Meg más is rákomentel, Kijevvel az kellett volna ,mint Nagaszakival, atomot rá.

Ja meg kb 1000 fős csoport ez, és meglepődtem, hogy ma sokan emberek halálát kívánják.

2023. nov. 10. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Magyarországon már sokszor az idősebb generációkban is az volt a divat, hogy másokat okoljanak a saját nyomoruk, szánalmas életük miatt. Könnyebb azt mondani, hogy mindenki más hibája a saját nyomoruk, és mindenkit a halálba kívánni meg utálni akinek több van, mintsem változtatni és tenni azért hogy jobb legyen a jövő.

Soha nem voltam képmutató, se felvágós, se rosszindulatú mégis rengeteg embert megevett az irígység amiért több volt. Olyanokat is akiknek rengeteget segítettem, jóindulatú voltam velük és nem lenéző. Nem vártam hálálkodást, de sok esetben rosszindulatot kaptam vissza, puszta irígységből. Pl valakinek soha nincs egy forintja se de tök jó társaság tud lenni az elején, elhívom valahova meghívom erre arra, és ahelyett hogy jónéven venné inkább elkezd kötekedni, hogy én nem vittem semmire mert ebből-meg abból van pénzem stb. Ezt mind úgy, hogy soha nem vágtam fel, vagy kérkedtem semmivel. Mégis kissebbségi komplexusa van mellettem sok embernek. De az a legjobb, amikor valaki helyettem dicsekszik az én dolgaimmal, miközben b4szottul nem akarok semmivel kérkedni, és azt se akarom, hogy mások tegyék ezt helyettem. Meg kellene tanulni nagyon sok embernek, hogy a szánalmas sz4r életükről általában csak ők tehetnek.

2-300 nettóval nem kell részletre legújabb iphonet venni, aztán meg sírni hogy minden drága és keveset keresel. Nekem szerencsére normális életszínvonalam volt mindíg, de érdekes módon soha nem akartam se drága telefont venni, se méregdrága ruhákat. Aki ezekre a dolgokra figyel fel, az annyit is ér. A megfelelésikényszeres, irígy, rosszindulatú emberek amúgysem viszik soha semmire, csak önsajnáltatnak és egyre mélyebbre ássák magukat.

2023. dec. 5. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Egy csoport alapján vonunk le következtetéseket egy egész nemzet mentalitásáról, újabban? :D

Azért látom a történelem és modern politika leckéket sem árt felfrissíteni. :D

2023. dec. 6. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!