Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez velem?

Angelo99 kérdése:

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Régebben egy csomó minden érdekelt szerettem, majdnem mindent csinálni az idő csak úgy rohant folyton éjszakánként euofória árasztotta el testemet pozitív gondolataim voltak eddztem is sovány voltam csak éppen egy nő hiányzott életemből mivel 33 leszek soha nem volt párkapcsolatom még a csókon sem vagyok túl . Most meg e szinte nem érdekel semmi ,ha valami érdekelt ugye a zene volt az életem a zene halgatás de már az sem köt le nagyon közben pedig annyi mindent lehetne csinálni érzem belül sokszor mélységes bűntudat gyötör, főleg esténként jön rám és félelem érzet ha magam vagyok otthon. Igaz életem során nagyon sok rosz ért engemet,szedek gyógyszert is eggyik a Parnido másik pedig lefekvés előtt veszem be a Zalasta. Diétázok is mivel elég jó látásmódom van a testépíttés után de szinte semmit sem fogyok vagy alíg nem látványos. Már kezd nagyon elegem lenni a diétából is de miért van ez velem ?? tippek?
febr. 16. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Kiégés?
tegnapelőtt 00:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Kieges? Hm köszi lehet..
tegnapelőtt 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Mer gyoccerfuggo vagy
tegnapelőtt 11:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok pont hogy nem ...
tegnapelőtt 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha má 2 féle gyoccert szecc akkor bizony függő vagy 🤣
tegnapelőtt 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
De olyan kényszerből szedem en legszivesebben nem szednem csak félek meg rosszabul leszek...
tegnapelőtt 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!