Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem figyelnek a vásárló...

Miért nem figyelnek a vásárló kérésére egyes üzletekben?

Figyelt kérdés
Kérdést tettem fel az ott dolgozónak, amiben nem segített, mondván, hogy mindjárt megy haza. Eközben folyamatosan parkoltatott. Fogtam a műanyagot, amit venni akartam, lemértem amekkora majd kell belőle otthon és otthagytam mellette két darabban. A fogót pedig vittem a pénztárhoz kifizetni. Ahogy sejtettem, a hazamenő dolgozó hirtelen talált időt és futott a biztonsági őrrel a pénztárhoz, hogy fizessem ki a rongálást. Röhögve kifizettem és hoztam is haza. Ma is tanult valamit a bolti hiánymunkás! :)
2023. nov. 8. 16:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 : Szerintem vonja le a következtetést, ha a vásárló, aki a pénzt viszi mond vagy kérdez valamit, akkor azt csinálja! Különben adódik pár költség, amit majd levonnak a fizetéséből! ;)
2023. nov. 10. 13:31
 12/19 A kérdező kommentje:
A hiánymunkásnak van választása: Figyel arra, amit mondok vagy figyel arra, hogy mit szedek szét cserébe a nem figyelésért. 2 opciója van!
2023. nov. 10. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
És itt figyelt arra, hogy mit szedtél szét. Ki is fizetette veled. Őt nem éri kár, sőt, vszeg meg is dícsérik, hogy milyen jó, hogy figyelt arra a tajparasztra aki bejött, tönkretett valamit, majd megpróbált meglógni a kár megtérítése nélkül.
2023. nov. 10. 15:23
 14/19 A kérdező kommentje:
#13: Az ő dolga, hogy mivel tölti az idejét. Lazsálás viszont nincs munkaidőben! Gondoskodok róla!
2023. nov. 10. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Na, az ilyen férgeket kéne kitelepíteni a halál f*đzára, szórakoztassák egymást ahelyett, hogy a normális embereket bszogatják..
2023. nov. 10. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez a "Boldogok a lelki szegények" tipikus példája. Amikor nem hogy nem veszed észre magadon, hogy mennyire kínos vagy, hanem még büszke is vagy magadra.
2023. nov. 11. 01:28
 17/19 A kérdező kommentje:
#15 és 16: Már megint megsértettem valakit. A fene! :)
2023. nov. 13. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
17, nem, csak simán messziről láthatóan buta vagy.
2023. nov. 13. 08:21
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

18,

Az még csak a kisebbik baj, hogy láthatóan buta. A nagyobb baj az, hogy frusztrált és a frusztrációját, vélt vagy valós sérelmeit másokon vezeti le mintegy "jogos bosszúként". Mentálisan egészséges emberek képesek feldolgozni a lelki sérelmeiket "megtorlás", bosszú nélkül is. De őt szemmel láthatóan lelkileg kielégíti és jó érzéssel tölti el, ha másokkal szemétkedhet. És még büszke is erre, nem érti mi a gond ezzel. A rajta elhatalmasodó és eluralkodó rossz szándék és az aljas indok az, ami nagyon gáz, nem is igazán az, hogy buta. Attól még hogy buta, lehetne jószándékú is. A jószándékú ámde buta emberekkel az égvilágon semmi gond nincsen. Az a necces, amikor valakinek az ostobasága mellé még aljas szándék is társul.

17,

Nem érted a helyzetet. Egyáltalán nem sértettél meg. A legkisebb mértékben sem. Teljesen félreértelmezed a szitut.

2023. nov. 13. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!