Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is így döntene?

Más is így döntene?

Figyelt kérdés

Budapestre költöztem több mint 10 évey van saját lakásom,vagyis lejárt a hitel róla, van egy párkapcsolatom,de néha egyedül érzem magam. A családom vidéken él, 3 havonta találkozunk, most úgy döntöttem jövőre szeretnek közelebb költözni Debrecenbe , ezt a lakást eladnám ott meg vennék egy kisebb házat!

Itt nincs senkim a páromon kívűl , ha közelebb költöznek ott lenne nekem a családom!

Más is hozna ilyen döntést?

2023. okt. 31. 20:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint nem. BPn van nekem jó munkalehetőségem és a barátaim is itt élnek, szülővárosomban most már nem nagyon ismerek a családomon kívül másokat.

Szerintem nem a családod fogja megoldani az egyedüllétedet hanem az hogy kialakítasz magad körül egy baráti társaságot akikkel heti szinten tudsz valamilyen programot csinálni.

Egyébként miért csak 3 havonta mész? Nekem kb 1.5 óra hazamenni és kb havi szinten hazaugrok, de Debrecen sincs sokkal messzebb egy vonat vagy egy oszkár kérdése.

2023. okt. 31. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem jelenleg csak ilyen vegetálós munkám van, baráti köröm az elfogyott,hozzá teszem az én hibámból, meg nekem kicsit túl sok Pest!
2023. okt. 31. 20:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Hétvégén is dolgozom és azért megyek olyan ritkán haza, ha közelebb költöznek akkor sűrűbben tudnék velük találkozni!
2023. okt. 31. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem továbbra is az jön le hogy sok minden nem változna azzal hogy elköltöznél. Ha az életmódod miatt vagy magányos és az életmódod nem változik akkor a költözés nem fogja megoldani a problémádat.

Az hogy a város mennyire szimpatikus lehet valid ok de ezt inkább külön venném.

2023. okt. 31. 20:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőt mondanám,olyan sokat csalódtam pár év alatt ,hogy egyszerűen bele fáradtam Pestbe és abba ,hogy itt nem számíthatok senkire! Nem akarom magam sajnáltatni,eszem ágában sincs!! Csak kíváncsi vagyok más véleményekre !
2023. okt. 31. 20:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagyon kotodsz Debrecenhez, Budapesthez nem. Egy kerdes: a parod mit szolna ahhoz, ha koltoznel es mennyire fontos neked o? Menne veled? Ez mint tenyezo, szerepelhet a dontes meghozatalaban?
2023. okt. 31. 20:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Régen laktam Debrecenben, szerettem! Azt mondta jönne velem, neki sem laknak itt a szülei,neki kulfoldon élnek. Szerintem az van bennem,hogy szeretnék új életet kezdeni,új lappal,lezárni itt ezeket a fájó dolgokat, és amikor szuksegem van valakire akkor legyen közel a családom, pl.korhátba kerülők vagy bármi ilyesmi történne velem!
2023. okt. 31. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ez egyertelmu. En nem gondolkoznek, koltoznek!
2023. okt. 31. 23:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat neked is,igen nem is sokat gondolkozok már rajta,hisz én sem leszek fiatalabb , a szüleim sem.
2023. nov. 1. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!