Ha Isten úgy döntene, hogy eltörli Magyarországról a rossz embereket, az ország népességének hány százaléka pusztulna el körülbelül?
Attól függ isten hogy definiálja a "rossz embert".
A: Nem jár templomba és nem tartja be a 10 parancsolatot akkor a lakosság 90%-ának annyi.
B: néha beledézsmál más kajájába a munkahelyen, részt vesz néha-néha egy kis pletykálásba, néha eldob egy cigicsikket vagy egy rágógumi papírt, tud nevetni a fekete humoron, szórakoztatónak tartja az erőszakos/horror filmeket/játékokat és egyéb hasonló kaliberű dolgok, akkor a lakosság 60-70%-a hal meg
C: a ténylegesen gonosz embereket érti, pszichopaták, gyilkosok, nemi erőszakolók, gyerek molesztálók, rendszeres család bántalmazók, erőszakos primitív emberek, másokat ok nélkül bántalmazók, csalók, tolvajok, másoknak rendszeresen szándékosan ártók, akkor 15-30% max (az is javarészt a tudjukkik miatt)
Jó, de ki a rossz?
A 4-es nagyon jó példákat hozott.
Én pl sose tettem semmi olyat, ami miatt azonnal meg kéne halnom, de például ateista vagyok.
Isten nem öl meg senkit.
Magyarországon majdnem mindenki gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!