Magyarországon egyre jobban terjed az influenzajárvány. Nektek van aki segítsen ha elkapnátok és ágynak döntene az influenza?
Én épp most vagyok benne. Tudod, ki az, aki megmondja, mi kell ilyenkor? Az orvos. Kaptam összesen vagy 10 féle gyógyszert, kellett vennem inhaláló gépet, iszom a teát ezerrel.
Ne hozd már ebből is ki a magányosságot, mert szánalmas. Pont ugyanúgy lennél beteg barátnővel, mint nélküle.
Hát nem tudom. Nekem lenne, a párom, de lehet hogy tőle lelépnék vagy őt "zavarnám el" a közelemből. Már így is bő 10 éve él egy maradandó influenza-szövődménnyel, nem szeretném tetézni a bajt és összefertőzni, hogy rontsunk még a dolgon. Nála elég fontosnak tarjuk, hogy ne legyen influenzás.
Amúgy se szívesen lennék olyankor más társaságában, nem szeretnék senkit összefertőzni. Ha levest akarok, azt tudok rendelni, a futár kirakja a kerítésre, én meg behozom. Minden mást megoldok saját magam, a gyógyszert meg az orvos tudja, hogy kell-e és miféle.
"Finom levest főzne nekem"
A mai lányoknál erre ne számíts, elvégre ők nem rabszolgák vagy házicselédek, hogy kiszolgáljanak. 😂
Amúgy én 2 éve voltam utoljára influenzás, a fiam segített, ő főzött, csinált nekem teát, ő vitt orvoshoz, nálunk a fiúk sem elveszettek a konyhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!