Miket kérdeztél amiért sok bántást kaptál itt az oldalon?
Én mikor megkérdeztem tapasztalják-e az emberek a világ lányos-fiús felosztását.
A kérdésemben leírtam, hogy a fiúkat ugyanannyira érinti mint a lányokat. Erre jött a sok (gondolom) férfi, hogy a fiúknak nehezebb, mert csak akkor dugnak férfival a lányok ha van pénz, meg jóképű. De a lány lehet x fiúval.
Szerencsére többségben normális válaszok jöttek, és még vissza is írták ezeknek, hogy olyankor a lány k*rva, de a fiúnak menő ha x lánnyal volt már.
Párhete kiírtam egy kérdést, hogy kinek hogyan sikerült kilépnie a mókuskerékből, és egy másik életmódot létrehozni.
Azóta 6 privát üzenetet kaptam, elég erős káromkodással, dolgozzál paraszt úgy is megdöglessz a nyugdíj elött.
Az ilyen hülyéket miért nem lehet kitiltani az oldalról?!
Kérdést ide többet nem írok ki.
Az adminok meg nem csinálnak semmit ez ellen.
Kb. hét éve tettem fel a kérdést, hogy nincs kedvem nagymama szerephez a férjem felnőtt lányáéknál (aki mindig is ellenséges volt velem).
Szóval ez volt a téma, el voltam hordva mindenféle szemétnek, csak mert nem dobok el a kezemből mindent, és nem rohanok babázni (dolgozó nő vagyok, fiatalos ötvenes, továbbképzem magam, muszáj is a szakmám miatt, szóval nem az a nyugdíjban itthon üldögélő).
A jó csak az az egészben, hogy amúgy meg vér szerinti szülőkre is írják, hogy semmi dolga az unokákkal, kb. közük sincs hozzá, "nem az anyádnak/anyósodnak szülted" ugye.
De én, mint kívülálló, egy rohadék voltam, amiért nem ugrottam egyből.
100+ választ kaptam, kb. már a férj felnőtt lányának a házára is irigy voltam, meg amit még el lehet képzelni.
(De nem zavar, ide járok röhögni:DDDDDDDDDDD
Még gimiben volt egy fura (...) lány osztálytársam, aki utolsó évben csinált egy chat-csoportot velem meg egy (nekem) random sráccal, amihez önmagát is ugye hozzáadta. Edzésen voltam, amikor ez történt, így csak este láttam, hogy mi minden zajlott ott; többek közt oda-vissza hívogatások, amiből csak 1 volt fogadott, és az is valami 10-20 percig tartott, majd a srác kilépett nem sokkal azután, hogy látta, végigolvastam a dolgokat.
Még ott, abban a chat-ben rákérdeztem a lánynál, hogy minden rendben van-e, mi történt az előbb. Teljesen zagyvaságokat írt, meg füllentgetett, hogy csak véletlenül felhívott, meg neki állt feljebb, hogy csak hagyjam őt szépen, és már majdnem fenyegetni kezdett..
Én meg kellemetlenül is éreztem magam, nem is tudtam az egészet hová tenni, szóval végül itt is felvázoltam a szituációt, de bár ne tettem volna.. tudom, pitiáner problémának tűnik, de kíváncsi voltam, mit gondolnak róla mások. A kommentelők viszont vagy belém kötöttek, vagy ilyen "mivan?" szintűek voltak. Senki nem válaszolt rá érdemben, szóval töröltem is a sajátok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!