Ha tudom,hogy rossz hangom van,mert ha felviszem a hangot nem tudom kiénekelni a férjem,és az anyósom nem hallják,hogy rossz hangom van? Anyós azt kérdezte nem akarok-e kórusban énekelni. Most ezt gúnynak szánta?
Figyelt kérdés
Itthon szoktam énekelni takarítás közben, de nem tudom felvinni a hangomat,mert akkor már hamissá válik. Anyósom egyszer kint volt az udvaron,és azt mondta szép hangom van, ahogy a férjem is így vélekedett. Az ilyen embernek nincs hallása,vagy pusztán kedveskedni akart? Képes lenne elküldeni úgy kórusba,hogy közröhej tárgyává váljak? Tudom,hogy ott sokan énekelnek együtt..de akkor is, 1 hang is hang..2023. máj. 5. 00:29
1/6 anonim válasza:
Hát akkor ne vidd fel a hangodat, és minden rendben lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
És azt hogy csináljam,ha úgy van a dalban a hang,hogy fel kell vinni? :D Dörmögjem el? Abból legfeljebb mackódörmögés lesz.
2023. máj. 5. 00:32
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne gondold ezt ennyire túl, a legtöbb embernek rohadtul nincs semmi hallása. Nézz csak meg egy tehetségkutatót, hogy hányan indulnak úgy, hogy biztosak benne, hogy meg fogják nyerni, közben meg olyan szinten vannak, hogy még egy lerészegedős karaoke esten se engedném őket mikrofonhoz. És ezeknek mindig megmutatják a családját is, akik szintén ledöbbennek rajta, hogy miért nem jutott tovább.
4/6 anonim válasza:
Mi van itt, valami front, hogy minden debil kérdést ír ki?
5/6 anonim válasza:
Irigyellek, hogy ez életed legnagyobb problémája.
6/6 anonim válasza:
"És azt hogy csináljam,ha úgy van a dalban a hang,hogy fel kell vinni?"
Mióta Kodály és Bartók országa vagyunk, ezt már általános iskola alsóban megtanítják a gyerekeknek, hogy ha alt vagy, akkor lentebb kezded, ha mezzo vagy, akkor kezdheted fentebb, ha meg szoprán vagy, akkor úgyis ki tudod énekelni, ha magasra kell menni. Ha egy dalban valahol egy magas hangot már nem bírsz tisztán kiénekelni, kezdd annyival lentebb, már a legelején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!