Miket kérdeztél amiért sok bántást kaptál itt az oldalon?
Tegnap egy 20 éves lány kérdezett,hogy bevallja-e otthon , hogy idősebb palijàt azért tartja mert előnyös neki anyagilag.
Na amiket kapott a leányzó forrót,hideget le is szedtèk a kérdést 😄
Augusztusban feltettem egy kérdést,hogy a közel 4 éves fiam karmol.Na hál Istennek leszokott róla.Bölcsibe sose tette (csak minket tisztelt meg vele)most oviba van ott is panaszmentes (huncut de jól viselkedik remélem marad is így).
Na amiket kaptam a sok hittèritő
, tökéletes nobel díjas anyukáktól 🤣🤣🤣
Legszívesebben megköveztek volna ha itt vannak ( apja vagyok) ugyanis csakis a mi hibánk lehetett.Kinőtte kész ennyi
Még nem volt ilyen, de most figyelj!
Itt az ideje..., kipróbálni mit reagálnak az emberek.
Talán így tanulok Tőlük.
"Felelőtlen rossz szülők vagyunk a kialakult anyagi helyzet miatt?"
Mint kiderült igen azok vagyunk. Mindenkinek van félretett pénze, legalább 6 havi megtakarítása, csak nekünk nincs. Mindenki milliomos, Magyarország jól teljesít. Csak minket visel meg a válság.
Ja és hogy az elmúlt években nyaralni is voltunk, jaj hát erről leszedték a keresztvizet!!!
2 pozíció közül akartam választani, és azért.
Mint mindenhol itt is rohadt nagyot csökkent a színvonal, kezd olyan érzésem lenni, hogy a magyarok 70%-a fogyatékos lett.
Hova lehetne lepasszolni a kertembe bedobott kismacskákat?
Hogyan lehetne távol tartani a kertemből a szomszèd macskákat?
válaszok egy rèsze; így meg úgy dögölj meg, menj panelba, nem a te kerted hanem a macskákè hihihi, nekem mèg az íróasztalomban is macska van, miè nem fogadod be őket te ghecci, tèged választottak, èn a helyedbe bevinnèm őket te gyász
Ja hogy betegek? Vidd őket dokihoz, ivartalanítsd őket mint egy jó szomszèd
Kezdő akvaristakènt feltettem egy fotót hogy mi lehet a kèpen lèvő fèreg amit a talajzatban találtam.
Válaszok; gyújtsd fel az akvádat, pfú elbírom kèpzelni hogy nèz ki a házad ha ilyen az akvád te nyomorèk, de undorító, ez pióca, planaria te igènytelen ghecci, inkább tegyèl egy szívessèget ès add el az akvát
(Detritus fèreg volt amúgy, ártalmatlan)
4-5 éve feltettem egy kérdést, hogy be lehet-e valamit állítani a telefonom, hogy jobb képeket csináljak.
Direkt leírtam, hogy NE a kompozíciót nézzék meg hasonlókat, mert nem tudok fotózni és csak lőttem pár képet.
Lekezelő kioktató okoskodást kaptam arról, hogy xar a kompozícióm, azért rosszak a képeim.
Természetesen miután új telefonom lett, megoldódott a probléma, egyszerűen a régi telefonomnak szörnyű fényképezője volt.
De volt szinte minden.
Pl. saját tapasztalat alapján írtam véleményt az Aldi dolgozóiról (pozitívat), erre lecsesztek agresszívan, hogy míg nem jártam az összes boltban, nem lehet véleményem, és saját tapasztalat alapján (:D) próbáltak cáfolni.
Utoljára meg azon röhögtem, hogy egy munkahely angolteszt 120 kérdéséből 7 legnehezebb kérdésére voltam kíváncsi.
Az egyik válaszoló még úgy-ahogy megoldott, a másik nekem esett, hogy hogy képzelem, tanuljak meg angolul, ez nem szívatós teszt, ez egy könnyű teszt!
Úgyhogy inkább feltettem a kérdéseket amerikaiknak, akik normálisan válaszoltak, és leírták, hogy kétértelműek és szívatósak a kérdések...
Az a baj, hogy nemcsak ezen az oldalon tapasztalom ezt, hanem a való életben is: a magyaroknak amilyen nagy szája, olyan szerény képességekkel rendelkeznek, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!