Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miket kérdeztél amiért sok...

Miket kérdeztél amiért sok bántást kaptál itt az oldalon?

Figyelt kérdés
ha mondjuk sokan letámadtak,bántó válaszolók voltak,mi volt a kérdésed?
2023. okt. 31. 05:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%

Tegnap egy 20 éves lány kérdezett,hogy bevallja-e otthon , hogy idősebb palijàt azért tartja mert előnyös neki anyagilag.

Na amiket kapott a leányzó forrót,hideget le is szedtèk a kérdést 😄

2023. okt. 31. 06:03
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Mindenre már nem emlékszem, de szinte bármi olyat írtam ki ami tényleg érdekelt akkor belém álltak.
2023. okt. 31. 06:13
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Augusztusban feltettem egy kérdést,hogy a közel 4 éves fiam karmol.Na hál Istennek leszokott róla.Bölcsibe sose tette (csak minket tisztelt meg vele)most oviba van ott is panaszmentes (huncut de jól viselkedik remélem marad is így).

Na amiket kaptam a sok hittèritő

, tökéletes nobel díjas anyukáktól 🤣🤣🤣

Legszívesebben megköveztek volna ha itt vannak ( apja vagyok) ugyanis csakis a mi hibánk lehetett.Kinőtte kész ennyi

2023. okt. 31. 06:27
 4/16 anonim ***** válasza:
96%

Még nem volt ilyen, de most figyelj!

Itt az ideje..., kipróbálni mit reagálnak az emberek.

Talán így tanulok Tőlük.

2023. okt. 31. 06:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem, hogy milyen harcművészetet lenne érdemes kipróbálnom. Jöttek azok, akik szerint én a YouTube-on élek...
2023. okt. 31. 06:51
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

"Felelőtlen rossz szülők vagyunk a kialakult anyagi helyzet miatt?"

Mint kiderült igen azok vagyunk. Mindenkinek van félretett pénze, legalább 6 havi megtakarítása, csak nekünk nincs. Mindenki milliomos, Magyarország jól teljesít. Csak minket visel meg a válság.

Ja és hogy az elmúlt években nyaralni is voltunk, jaj hát erről leszedték a keresztvizet!!!

2023. okt. 31. 07:24
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

2 pozíció közül akartam választani, és azért.

Mint mindenhol itt is rohadt nagyot csökkent a színvonal, kezd olyan érzésem lenni, hogy a magyarok 70%-a fogyatékos lett.

2023. okt. 31. 07:25
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Hova lehetne lepasszolni a kertembe bedobott kismacskákat?

Hogyan lehetne távol tartani a kertemből a szomszèd macskákat?

válaszok egy rèsze; így meg úgy dögölj meg, menj panelba, nem a te kerted hanem a macskákè hihihi, nekem mèg az íróasztalomban is macska van, miè nem fogadod be őket te ghecci, tèged választottak, èn a helyedbe bevinnèm őket te gyász

Ja hogy betegek? Vidd őket dokihoz, ivartalanítsd őket mint egy jó szomszèd

Kezdő akvaristakènt feltettem egy fotót hogy mi lehet a kèpen lèvő fèreg amit a talajzatban találtam.

Válaszok; gyújtsd fel az akvádat, pfú elbírom kèpzelni hogy nèz ki a házad ha ilyen az akvád te nyomorèk, de undorító, ez pióca, planaria te igènytelen ghecci, inkább tegyèl egy szívessèget ès add el az akvát

(Detritus fèreg volt amúgy, ártalmatlan)

2023. okt. 31. 07:35
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Egy étel receptjét kértem, de úgy, hogy ne linkeljék be, hanem írják le, ők hogy csinálják, mert az interneten én is tudok receptet keresni, bevált receptet keresek. Persze jöttek a linkek, amikor szóltam, hogy külön kérés volt, hogy ne linkeket küldjenek, szétszedtek. Mit kényeskedek, ő úgy csinálja, miért nem jó, hülye vagyok, hogy szabtam egy ilyen kitételt. Ráadásul az Ételek kategóriában, ahol elvileg kevesebb a veszekedés és általában segítőkészebbek az emberek. Hát velem nem voltak azok, jött két link, aztán csak oltogattak, érdemi választ nem kaptam.
2023. okt. 31. 08:02
 10/16 anonim ***** válasza:
80%

4-5 éve feltettem egy kérdést, hogy be lehet-e valamit állítani a telefonom, hogy jobb képeket csináljak.

Direkt leírtam, hogy NE a kompozíciót nézzék meg hasonlókat, mert nem tudok fotózni és csak lőttem pár képet.

Lekezelő kioktató okoskodást kaptam arról, hogy xar a kompozícióm, azért rosszak a képeim.

Természetesen miután új telefonom lett, megoldódott a probléma, egyszerűen a régi telefonomnak szörnyű fényképezője volt.

De volt szinte minden.

Pl. saját tapasztalat alapján írtam véleményt az Aldi dolgozóiról (pozitívat), erre lecsesztek agresszívan, hogy míg nem jártam az összes boltban, nem lehet véleményem, és saját tapasztalat alapján (:D) próbáltak cáfolni.

Utoljára meg azon röhögtem, hogy egy munkahely angolteszt 120 kérdéséből 7 legnehezebb kérdésére voltam kíváncsi.

Az egyik válaszoló még úgy-ahogy megoldott, a másik nekem esett, hogy hogy képzelem, tanuljak meg angolul, ez nem szívatós teszt, ez egy könnyű teszt!

Úgyhogy inkább feltettem a kérdéseket amerikaiknak, akik normálisan válaszoltak, és leírták, hogy kétértelműek és szívatósak a kérdések...

Az a baj, hogy nemcsak ezen az oldalon tapasztalom ezt, hanem a való életben is: a magyaroknak amilyen nagy szája, olyan szerény képességekkel rendelkeznek, tisztelet a kivételnek.

2023. okt. 31. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!