Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az angolok miért nem mutatnak...

Az angolok miért nem mutatnak ki érzelmeket nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Miért illetlenség ez?

Az ember azt gondolná természetes emberi dolog temetésen sírni, vagy jó hír hallatán örülni.

2023. okt. 26. 13:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Igen, most ez az új téveszméje
2023. okt. 26. 16:53
 22/28 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem értem, hogy ha valaki ilyen angolfóbiás, miért nem költözik haza a tökéletes magyarok közé? Mi kényszeríti arra, hogy ilyen szörnyű emberek között éljen? Én több mint tíz évig éltem Angliában, de semmi rosszat nem tudok rájuk mondani. Akiket meg utálok, azokhoz eszembe sem jutna odaköltözni.
2023. okt. 27. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy valószínüséggel nem él ott, csak valami hülye csapatban egymást heccelik, vagy kitalál sztorikat
2023. okt. 28. 08:53
 24/28 A kérdező kommentje:

“ Azt nem értem, hogy ha valaki ilyen angolfóbiás, miért nem költözik haza a tökéletes magyarok közé?”

Én csak az angolokról írtam nem Angliáról. Anyagilag nagyon megéri, építem a jövőmet, jó karrierlehetőségek vannak itt ezt elismerem. Egyedül az emberek teszik szinte elviselhetetlenné az életet itt. Betegek de nagyon. Lehet az időjárás, lehet viking genetika vagy egyszerűen rossz kultúra. Az angolok 100 éve még hittek a szociáldarwinizmusban, ezt azért ne feledjük. Olyan gyorsan nem tűnik el az ilyesmi.

2023. okt. 29. 10:32
 25/28 A kérdező kommentje:

“ Igen, most ez az új téveszméje”

Ez nem téveszme. A legtöbb külföldi szerint az angolok gyerekesek, idegesítők, pöffeszkedők és hamar felkapják a vizet, sértődékenyek.

2023. okt. 29. 10:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Ez SZERINTED VAN ÍGY, senki mástól még nem hallottam ilyet, de a többi válaszoló sem.
2023. okt. 29. 14:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Micsoda meglepetés, hogy Angliában angolok élnek.És bár valóban sok a bevándorló, azt a csodás anyagi biztonságot jelentő közeget még mindíg azok a gyerekes pöffeszkedő angolok munkája teremti meg.
2023. okt. 29. 17:00
 28/28 A kérdező kommentje:

27r

Ez nem igaz. Egy jelentős részük segélyen él, gyerekszaporítók amiből jól meg lehet élni.

Történelmileg meg ugye a rabszolgák ingyen munkája adta meg Angliának (de nyugatnak is) az előnyt Kelet-Európával szemben.

2023. okt. 30. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!