Az angolok miért nem mutatnak ki érzelmeket nyilvános helyen?
Miért illetlenség ez?
Az ember azt gondolná természetes emberi dolog temetésen sírni, vagy jó hír hallatán örülni.
“ Azt nem értem, hogy ha valaki ilyen angolfóbiás, miért nem költözik haza a tökéletes magyarok közé?”
Én csak az angolokról írtam nem Angliáról. Anyagilag nagyon megéri, építem a jövőmet, jó karrierlehetőségek vannak itt ezt elismerem. Egyedül az emberek teszik szinte elviselhetetlenné az életet itt. Betegek de nagyon. Lehet az időjárás, lehet viking genetika vagy egyszerűen rossz kultúra. Az angolok 100 éve még hittek a szociáldarwinizmusban, ezt azért ne feledjük. Olyan gyorsan nem tűnik el az ilyesmi.
“ Igen, most ez az új téveszméje”
Ez nem téveszme. A legtöbb külföldi szerint az angolok gyerekesek, idegesítők, pöffeszkedők és hamar felkapják a vizet, sértődékenyek.
27r
Ez nem igaz. Egy jelentős részük segélyen él, gyerekszaporítók amiből jól meg lehet élni.
Történelmileg meg ugye a rabszolgák ingyen munkája adta meg Angliának (de nyugatnak is) az előnyt Kelet-Európával szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!