Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az angolok miért nem mutatnak...

Az angolok miért nem mutatnak ki érzelmeket nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

Miért illetlenség ez?

Az ember azt gondolná természetes emberi dolog temetésen sírni, vagy jó hír hallatán örülni.

2023. okt. 26. 13:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10

Ismerni nem ismerek közelebbről de sokkal dolgozok együtt és sok helyen megfordultam itt Angliában és mindenhol ezt látom.

Temetésen sosem sírnak, sosem tudom ki a legközelebbi hozzátartozója az elhunytnak mivel nem vehető ki a viselkedésből, testbeszédből.

Apropó, az angoloknak sem testbeszédjük, sem mimikái nincsenek.

Csupán verbális kommunikáció, a non-verbális hiányzik valamiért.

2023. okt. 26. 15:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Te se nagyon jársz nemhogy angolok, de emberek között sem. Hogy lehet ilyen baromságokat elhinni?
2023. okt. 26. 15:57
 13/28 A kérdező kommentje:

12

Nem elhiszem hanem a szememmel látom. Mit nem hiszel? Vagy mit nem értesz ezen?

Te hol élsz?

2023. okt. 26. 16:02
 14/28 anonim ***** válasza:

En 10+ eve elek kozottuk, vannak barataim es munkatarsaim kozuluk. Igaz, temetesen nem jartam itt. Te biztos siraso lehetsz, ha olyan sokszor jarsz.

Az egesz kerdes ugy f@szsag, ahogy van.

2023. okt. 26. 16:02
 15/28 A kérdező kommentje:

14

Hol élsz?

2023. okt. 26. 16:13
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Eszak-Angliaban.

Mit gondolsz, Izlandrol irok egy angolokrol szolo kerdeshez?

2023. okt. 26. 16:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont a déli részen, és itt sem létezik a kérdező által képzelt jelenség. Pont ugyanúgy van testbeszédük és érzelmeik is, mint bárki másnak.
2023. okt. 26. 16:42
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Álatalaban azok irnak ilyen negativan az angolokrol, akiknek sehogy sem megy az ismerkedes, a beilleszkedes. Mindenfele kitalalt jelzovel, tulajdonsaggal felruhazzak oket, azt kiderul, h nem is ismer egyet sem kozelebbrol.

Eltem en is 3 evig delen.👍 (s igen, ott sem volt ilyen tapasztalatom)

2023. okt. 26. 16:49
 19/28 anonim ***** válasza:
94%

A kérdezö az, aki idönként feltesz egy-egy kérdést, ami szerint az angolok borzalmas lények, ö mindet ismeri, és tudja, mint rettentö negatív valaki.

Idönként törlik, aztán új regisztrációval újra kezdi

2023. okt. 26. 16:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Eddig olyan trollba futottam csak bele, aki olyan kérdéseket spam-elt, hogy az angolok miért ilyen agresszívak, miért a világ legerőszakosabb népe és hasonló baromságok. Ezek szerint ez ugyanaz, csak az agresszió helyett kitalált egy újabb hazugságot?
2023. okt. 26. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!