Férfiak, nyilvános wc-n ráültök az ülőkére?
Figyelt kérdés
Nyilvános alatt pláza, étterem, ilyenekre gondolok.
Hallottam olyat, aki csak letörli és ráül. Szerintem ez nagyon gáz.
Legalább rakjon rá wc papírt.
2023. szept. 9. 11:07
1/14 anonim válasza:
Inkább osszesza...rom magam, de nyilvános wc-be nem megyek, maximum hugyozni.
Ez am miért felnőtt párkapcsolatok?
2/14 anonim válasza:
megnézem és ha kb ok akkor fertőtlenítővel át törlöm és igen utána én nem szarom összes magam xd
3/14 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg a megfelelő kategóriát, illetve párkapcsolatban gondoltam, hogy az egyik fél ha a fenti dolgot műveli, akkor arra a nők is hogy reagálnak. Hátha érkezik ilyen válasz is.
2023. szept. 9. 11:23
4/14 A kérdező kommentje:
Csak itt az a bibi, hogy szerintem sima wc papírral törli, ami meg mit hoz le...semmit
2023. szept. 9. 11:24
5/14 anonim válasza:
Nem érdekel igazán: ha feladat van, akkor azt kell rendeznem, és nem nyavalyogni.
6/14 hollófernyiges válasza:
Én még csak le se törlöm.
7/14 anonim válasza:
Én nő vagyok, de még én is ráülök.
8/14 anonim válasza:
#4. Mert mi kerül rád amit majd a tisztálkodás során ne tudnál orvosolni? Te azt hiszed ráülsz a budira és mire felállsz, már csontog rohad a húsod vagy mi?
9/14 anonim válasza:
Hogy reagalna erre egy nő? Ha menni kell, hát menni kell, inkább mint az utcán. Nekem is volt már hogy plázában jött rám, pedig nem szeretek nem otthon. Emberek vagyunk, előfordul.
N
10/14 anonim válasza:
Le szoktam fedni papírral ha sketchy a hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!