Gáz mert nő létemre sokszor nyilvánosan nagyon csúnya szavakkal beszólok az életnek vagy magamnak?
Annyira megszoktam az ilyen hirtelen megnyilvánulást magamon, hogy egyáltalán nem zavar az adott pillanatban ha valaki mellettem van, vagy mások meghallják, persze utána pár perc múlva kicsit elszégyellem magam, de ezt csak magamban éreztetem.
Pld. vezettem az autót és anya ült mellettem, hátul meg két ismerősöm.
A buszmegállóból kiindult a busz és nekem lassítanom kellett hogy beengedjem. Mondtam egy csúnyát " Az Isten úgy ba....on meg téged a fa...al te hülye f...sz!"
Anya olyankor szörnyülködik hogy nem tudok kulturáltan viselkedni. Az idegenek akik hallják, azok nem mernek megszólalni.
Ma a bevásárlókocsiból raktam ki a cuccokat a pénztárosnál és a körmeimmel véletlenül kiszakítottam a kristálycukrot, de csak éppen csak szemerkélt belőle a cukor. Azt mondtam " A k..a Isten jól b..sza meg a gyártóját a mohos k..a f...át!"
Ilyeneket szoktam mondani, ezeknél még csúnyábbakat, de sosem kiabálva, csak úgy monoton hangsúllyal.
Eddig sosem szóltak meg, talán mert félnek hogy agresszív leszek velük szemben, mindenki úgy tesz mintha semmi sem történt volna.
Tudom hogy gáz, de a hirtelen szituációban nem gondolok a szégyenre.
Szerintem iszonyat gáz, hogy egy nő úgy káromkodik, mint egy kocsis. Ez nem nőies viselkedés, inkább taszító.
Önkontroll, és tanulj meg viselkedni!
A káromkodásnak mentálhigiénés fontossága van. Jókor, jó időben hasznos, hiszen nem egy tárgyon vagy emberen csapod szét a kezed.
Aki azt mondja, hogy nem illik, meg gáz, na azzal van a gáz. Aki ennyi csúnya beszédet nem bír el, az sajnos nagyon frusztrált lehet, mint valami fortyogó kukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!